inş canım yaa hepimiz güzel haberler verelim🙂mavişimbebek istiyor tuna hadi kızlar bize mutlu haberler verin inşallah bu arada ben kızıma hamileyken adetime 5 gün kala eczaneden aldığım idrar testinde öğrenmiştim..
dileklerin için tşkler canım bu hafta çok heyecanlı geçecek🙂Merhaba, ben işte olduğum için anca şimdi yazıyorum. Hoş bulduk, teşekkürler. Senin iki gün sonra görünüyor günün, inşallah olmazsın da bebeğin gelir bu ay. Tunaacım seninde canım. Benim pek çok arkadaşım adet beklerken hamilelik haberi aldılar. Hadi inşallah canlarım, merakla bekliyoruz.
canım yaa inş gelmez kırmızılar hep aklım sende, kim sırası gelirse inş hamişiiimm diye bas bas bağırır🙂sağolun melekler haftasonu herkes evde oluyor bana sıra gelmiyor pazartesi görüşmek üzere hepinizi öpüyorum dua edin nolur gelmesin kırmızı 🙁
mrb tatlım hadi bakalım inş siz güzel haberleri verin sonra sıra bize gelsin, bende de yeni olarak ateşim çoğaldı sanki bir de arada batmalar oluyor inş psikolojik değildir yaa..kızlar buarada benm adetime şaka maka 3gün kaldı🙂 sabırsızlıkla bekliyorum .. bendeki belirtiler şunlar şimdilikk ; benm adetime yakın normalde belim feci şekilde ağrır ama bu ay pekte ağrmyr hatta hiç ağrımyr diyebilirizz göbeğime kıramplar giriyo ama çok fazla özellikle hareket etiğimde bide ben normalde kesinlikle bu kadar süre hasta kalmam 15gndr kendime gelemedim hala hastaym😕 kirpiklerimde birleşti beni her gören sen hamilemisin yha rengin solmuş zayıflamışsın diyo inş bu ay tutmuştur artıkk dua edin bana kızlarr🙁 sizde olmasanızzz ben napardımmmm ..

hakikaten önümüzdeki hafta çok heyecanlı olucak.benim de 5 gün kaldı bakalım hayırlısı.kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama insan en ufak şeyden bile umutlanıyor.beklemekten başka yapıcak bişey yok inşallah Allah hepimize nasip etmiştir de bebişçikler bizimledir! koza aramıza hoşgeldin!
Ekli dosyayı görüntüle 4308
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂