tamam canim sabah ola hayrola.bu arada sonuc ne olursa olsun dualarim her zaman sizlerle insallah.bildiğim kadrıyla evde kan testi yapılmıyoo sinem ablaaaa
tamam canim sabah ola hayrola.bu arada sonuc ne olursa olsun dualarim her zaman sizlerle insallah.bildiğim kadrıyla evde kan testi yapılmıyoo sinem ablaaaa
sinem abla ben testi ne zamn alsam ozamn yapıom yanii ilk idrarımı beklemiyormm 🙂
sende benim gibi sabırsızsın ben diorum almıcam denemicem 2 tane birden alıp yedek yapıyom nezamn kafama esse gene deniyom
ayy allahım ezaneler sayemizde zengin olacakkk 
kiz bide burda pahali anacim tr gibi olsa valla bende alir yedek yapardimsende benim gibi sabırsızsın ben diorum almıcam denemicem 2 tane birden alıp yedek yapıyom nezamn kafama esse gene deniyom
![]()

sende benim gibi sabırsızsın ben diorum almıcam denemicem 2 tane birden alıp yedek yapıyom nezamn kafama esse gene deniyom
![]()
kiz bide burda pahali anacim tr gibi olsa valla bende alir yedek yapardim![]()
yav biliomusun bişi diyim ben eşimle bir ara sebpsiz yere tartışmıştım eşim beni dövmüştü ve ayrılacaktık sabaha dogru allahım sabır dayanma gücü verdedim yemin ediyomki eşim pişmanlık duydu gece beni öpüyordu ben uyurken tabi ben uyumuyordum uymuş numarası yapıyordumevet orjimm namazda duada içini rahatlatıyo insanın ben biliyorum benim bu iç sıkıntımın nedeni bu.eksik geliyo bişeyler mutluyum çok şükür bi sorunum yok ama içim huzursuz🙁
ama sonra gene alışkanlık oldu dayak ellhamdürillah rabbim beni korudu kouryorr ezan okununca camı acın ve ezan sesi içeri girsinnhemde nasıl bir ara dalmıştım bir adama bakıyordum ama adama degil boşluga bakıyordum dalmıştım oda bana bakıyordu sanmış adama baktıgımı anamkıskançmi canımm kocann
bu küstü tirip yapıyor
sagul ablam biliom duan bizlerle bizimde senine ablacım benim allah gönlüne göre versinntamam canim sabah ola hayrola.bu arada sonuc ne olursa olsun dualarim her zaman sizlerle insallah.
kiz bide burda pahali anacim tr gibi olsa valla bende alir yedek yapardim![]()
ooooo ne kiz o öyle yolla valla😀 hic bise degilmis .burda türk parasi 20 lira 🙁(ben sana göndereyimm bizim burda en ucuzu 3 liraaaaaaa🙂
canımm alllah evinizdennn huzuru eksik etmesinn allahım herzamn eniştenin gözüne seni şirin göstersinnnyav biliomusun bişi diyim ben eşimle bir ara sebpsiz yere tartışmıştım eşim beni dövmüştü ve ayrılacaktık sabaha dogru allahım sabır dayanma gücü verdedim yemin ediyomki eşim pişmanlık duydu gece beni öpüyordu ben uyurken tabi ben uyumuyordum uymuş numarası yapıyordumama sonra gene alışkanlık oldu dayak ellhamdürillah rabbim beni korudu kouryorr ezan okununca camı acın ve ezan sesi içeri girsinn
hemde nasıl bir ara dalmıştım bir adama bakıyordum ama adama degil boşluga bakıyordum dalmıştım oda bana bakıyordu sanmış adama baktıgımı anambu küstü tirip yapıyor
![]()
uyuz işte
sagul ablam biliom duan bizlerle bizimde senine ablacım benim allah gönlüne göre versinn