canım sağol evet çok kaptırıyoruz tabiki Allah bilir hayırlısını, ben de karbonatı duymuştum ama doğruluk payı var mı bilmem?salkımcım tebrik ederim çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Diikat et kendine.
Tunacım sende sıkma canını hurafe midir bilmem belki doğruluk payıda vardır.Bende adete yakın veya geçince sabah idrarına karbonat atıldığını duydum.Kabarırsa hamileymişsin,çökerse değilmişsin.Bende denemiştimşuana kadar hep çöktü.Bilmiyorum heralde fazla kaptırıyoruz kendimizi
yap istersen canım heyecanını anlıyorum ama tam sonuç şu anda vermeyebilir sonra yanıltmasın seni. istersen gününü bekle, hadi bakalım inş.. öpüyorum..yaaa nediycem kızlar 3-5 gün daha bekliyimmi yoksa yarın testmi yapayım hadi siz içinizden geleni söyleyin ben onu yapayım fena gaza geldim 🙂
yaaa nediycem kızlar 3-5 gün daha bekliyimmi yoksa yarın testmi yapayım hadi siz içinizden geleni söyleyin ben onu yapayım fena gaza geldim 🙂
canım sağol evet çok kaptırıyoruz tabiki Allah bilir hayırlısını, ben de karbonatı duymuştum ama doğruluk payı var mı bilmem?
yap istersen canım heyecanını anlıyorum ama tam sonuç şu anda vermeyebilir sonra yanıltmasın seni. istersen gününü bekle, hadi bakalım inş.. öpüyorum..
SALKIM gözün aydın hayırlısı olsun inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.. Bizim bu başlığı ihmal etme. Kaç aydır deniyordunuz ? 4 haftalık olduğuna göre çatlatma iğnesi ve klomenin bunda etkisi oldu mu ? Belirtiler nelerdi ? Hiç rüyalarında felan görüyor muydun işaret olarak ? Sorulara cevap verirsen sevinirim jnm ! Bebişine ve kendine dikkat et cinsiyeti erkek olacak diye hissediyorum 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 4298
Kızlar 4 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm🙂)))))