OOOO üzüldüm şimdi ama yinede belli olmaz 5 gün değilki çalışma bence tam çatlama zamanı yanında olucak hemde seni özlemiş olarak ümidini kesme gelince çalışmaya başla hemen olucak inşallah meleğim 🙂en kötüsü de o oldu zaten, tam da çalışmamız gereken dönemdi pazartesi gitti cuma gelecek, 4 gün yok🙁 kısmet artık bu aydan pek umutlu değilim ben, gelecek aya daha sıkı çalışırız yapacak bişey yok
tuvanna nerelerdesin ?
kan testi yaptırmadın mı hala ? silik milik çıkmış sonuçta ikinci çizgi ?
Bu konuda bana fikir verebilecek melek yokmuuuuuuuuuu midemin bulantısıda geçmedi .....Melekler bişey sorayım ben 20 sinde adet gördüm bayağı yoğun başladı 21 i fena değildi ve bitti 22-23 boş 2 gün yani acaba ben menepozamı giriyorum hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor offfff çıldırıcam valla ben en iyisi bir doktora gideyim haftaya enteresan şaşkınım 🙁((
Canımmm oğlumla yaşıtsın 🙂 daha küçüksün erken evlendin galiba şimdi bide bebiş istiyorsun hayırlısı olsun bitanem valla bilmiyorum sadece 2 gün adet gördüm normalde 5-6 gün olurdu aman ne bileyim hayırlısı bu arada tuna da malesef kırmızıyı görmüş bugün burası çok sessiz tunada yok......selam cnm nasılsın???Bir yazını okudum menepozamı gırıyorum dıye olabılır belkı ama bnm annemde snın yaslarında ondada bazen oluyor.yanı menepozmu bılmem belkıde hamıle kalabılırsın.ben 20 yaşındayım.
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂