B
beklenenbebis
Forum Okuru
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tunam eskiden acaba yumurtlama mı vardı yaa eskiler nasıl hamile kaldı okadar çalışmanın içinde töe yarabbim😀 Yumurtlama gelince diyorum ahaa bu gün yumurtlicam 😀 tavuk bile bizim kadar yumurtlamıyorlardır 😀 şimdi bişi dicemde 😀 bekar uyeler oldugundan solemım😀
napıyım canım ya çok merak ettim şimdi yorumlar ne belki aramızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır diye kopyaladım her yere😀 daha doğrusu takip ettiğim sayfalara buarada yeni gelenler hoşgeldinizz aramıza 😀 biz burda tunayla büyü yapıyoz 😀 gebe kalamayanlarahah zart zart adet görmüyosun aaaaa bi bakmışın hamişsinnn😀 mesela bu ay tam 4 tane hamiş verdik listeden her ay 4 hamişle biz bu listeyi temizleriz en yakın zamanda 😀 DİME KIZLARRR ama yapmamız gerekenleri unutmuyoruz her akşam kocalarımızı düzenli olarak tenhalarda menhalarda buluşuyoruz kenara kıstırıyoruzz😀 😀 😀
hahah hadi şimdiden bu anne olmak isteyen adaylara kolay gele😀 hepiniz kojaman öpüldünüzzz 😀
denizzzcim sen bu sitede olduğun müddetçe daha çok güleceksin kafaya takma yok😀 ne yapıyorlardır cnm yorgan altından işi halledıolar.bende merak edıyorum ama bıde gunumuz ınsanları stres cok yasıyoruz o nedenle cnm benım hamiş kalmamız zorlaşıyor,aramıza tekrardan hoşgeldin
ne demek bebişim zevkle gelirim sen de yeterki.xseax ve kraliçe arı kırmayıp burda paylaşım yapmaya geldiğiniz için teşekkür ederim.Azimli ve bir okadarda tatlımı tatlı üyemiz tuna Sabırla listeyi sürekli yeniliyor ALLAH ondan razı olsun hayırlı evlat nasip etsin inş🙂Bu sabrını taktir ediyorum.İnş burda beklıyoruz beklenmeyen regl tarıhlerımızı bu ay hepimiz hamiş hamiş gezcez tuurlicaz sitede inş 🙂Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.Esinerkan cnm ALLAH yardımcın olsun.Bembeyaz koza,elçinsu,best_dream,aymelek,mavikedi,mavişbebek istiyor daha ismi şuan aklıma gelmeyen cnm arkadşlarm ALLAH yardımcınız olacak inş sabır sabır sabır 🙂
![]()