B
beklenenbebis
Forum Okuru
Moderatör tarafında düzenlendi:
Günaydın melekler selam beklenenbebişim üzgünüm üzgünüm hiç daha önce bukadar ümitlenmemiştim istediğin haberi veremiyorum bu sabah kaltım ve istenmeyenle karşılaştım ben busefer beceremeyeceğim galiba buda bana şubatın azizliği oldu 28 ya hani tarih tutuyor ama bünye kafasına göre takılıyor neyse inşallah lalezar sen ve diğer gününü bekleyen melekler güzel haberle gelirsiniz ilerleyen günlerde .....
mrb arkadaşlar şu an içim buruk olarak yazıyorum. dün gece eşimle ilişkiye girdik, peşinden hiç midesi bulanmayan benim midem bulandı ve afedersiniz ay bşy çıkardım ama sanırım yediğim bşy dokundu, çünkü maalesef bugün sabah iç çamaşırımda pembelik gördüm, zaten 2-3 gündür adet sancım vardı ama biraz erken geldi daha beklemiyodum🙁( kesin gelir devamı
bu bebeğe normal yolla hamile kalabilme umudumu yitirmeye başladım🙁(((
ben bugün giremem koro çalışmamız var, gece bakarım artık grşmek üzere...
selamlar herkese...ben dün doktora gittim hemen ultrasona aldı ama alırkende daha 5 gün geçtiği için bişey gözükmeyebilir dedi dediği gibi bişey gözükmedi..kan aldı pazartesi sonucu öğrenicem inş...çevremdekiler senin siman değişmiş hamilemisin die soruyolar...gözlermin rengi elaydı son günlerde yeşile döndü bunun gibi değişiklikler..göğüslerim çok ağrıyo ve baya büyüdü..son bir haftadır adet olcakışım gibi ağrıyo ama gidiyorum bakıyorum bişey yok....bir de sabhları 5 te uyanıyorum mide yanmasıyla...bu ay çok umutluyum kızlar nolur dua edin..
geveze hadi inşallah, çok sabrettin sen de hayatım, allah bebeğine bu ay kavuştursun artık. Kan tahlilini çok geç vercekmiş ya. 1 saatte alınıyor normalde. İdrar testi denesene, kaç gündür çatlaım ben de burda. Oh belirtilerin de var, çok heyecanlandım