best_dream
Hamiş Melek
yeni anneler hayırlı olsun sizin adınıza.Ben burdaki sevinçlerinizi okurken çok sevinip bir okadarda kötü oluyorum ne yalan söyleyeyim.6 aydır bekleyip ellerim boş kalıyor.Yazılanları okurken gözlerimden yaşlar süzülüyor.Ama alıştım artık.Bu ayda olmayacak biliyorum.Zaten eşimde bende artık umudumuzu kaybettik.Doktora gidicez bu ay bakalım hayırlısı.Tekrar tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.Onlara yavruları ile beraber uzun ömürler diliyorum.
tabi biz istediğimiz anda bebeğimiz olacak sanıyorduk
Neyse bende eşimde öğretmeniz bulunduğumuz yerde doktor imkanı sıfır desek yeridir
bebek isteyeli 20.ayımızı doldurduk ve 1sene olmadığını görünce bulduğumuz doktora koştuk bana gulukofen verdi yumurtalarını daha ii geliştirir dedi ben ilacı kullandım hastahanelik oldum tansiyonum sıfırlandı hastanede anca toparladılar ve bıraktım ilacı birkaç ay gene kendimiz denedik ben dersanede çalıştığım için çok yoğundum fırsat bulunca bebe işine bakıyorduk gibi bişeydi böylelikle birkaç ay daha geçti baktık gene olmuyor ikinci şansımız olan doktora gittik (başka dr yok zaten
şimdiki regl tarihim 8nisan tabi yine gelmez meleğim ama ekleyin isterseniz beni listenize artık her ay bebeğimin gelmediğini öğrenmee okadar alıştım ki duyarsızlaştım resmen diyebilirim.