B
berna24
Forum Okuru
tamam canım teşekkür ederim bilgiler için aktarda satılıyodur demi bide demleme süresi ne kadar
Moderatör tarafında düzenlendi:
slm kızlar muhabbet almış başını gidiyo ne güzel ya şu hayıt suyu nasıl bişey ben anlamadım nerden temin edebiliriz biraz bilgi verirmisiniz işe yarıyomu peki
Canım işe yaramazssa o kadar kötü tadı varki niye ağzımın tadını bozim🙂Faydasını gördüğüm şeyleri paylaşmak istiyorum ama dediğim gibi demleme şekline dikkat edin kesinlikle şeker kullanmayın..Aktarda bulabilirsin canım yalnız bazı aktarlar 29,50,65 gibi fiyat aralığıyla satıyor.
ya canım ne olur yanlış anlama beni tabi mutlaka işe yarıyodur 🙁(((((
belli olmaz canım rabbim sana bu ay bebişini yollayacaktırCanım ben hayıtı uzun zamandır içiyorum yani yeni değil.Hormonlarımı dengede tutmak için,şimdiye dek reglim hep düzenli şükür bir zararını görmedim.Menepoza girenlerde bile işe yarıyor.Eğer kanallarım ve tüplerim tıkalı olmasaydı şu hayıtla şimdiye kadar doğururdum😀
çitosum ben hiç ara vermedim adet dönemimde başladım hala da devam ediyorum bi sakıncası olur mu kiKızlar öncelikle demleme şekline uymassanız sizi zehirler!!! Benim dediğim şekilde uygulayın..1 çay fincanı suyu kaynatın ve söndürün sonra 1 tatlı kaşığı hayıtı içine atıp ağzı kapalı şekilde demleyin..Asla hayıtla suyu KAYNATMAYIN!!Günde iki kez için ben regl döneminden başlıyorum içmeye yumurtlama gününe kadar içiyorum sizde öyle yapın.