ay canım yaa, yoksa teyze mi oluyoruz? kan tahlili yaptırdın mı? hadi güzel haberlerini bekliyorum. kısmet elçinim benim de belim felaket ağrıyor..inş seninle aynı zamanda hamiş kalırız🙂
inşallah hamilesinizdir ikinizde hadi yav nisan ayının ilk hamişleri çıkın da yüreğimiz bayram etsin
rabbim hayırlısını yapsın inşallah🙂)slm canım arkadaşlarım ben hala adet olmadım hayatımda ilk defa böyle oluyor gelmeye niyeti yok sanırım her ay düzenli bi şekilde 2 gün gecikmeli de olsa olurdum şimdi niye böyle oldu ya takmayım diyorum ama takmamak elde değil herhangi bir ağrım sızım da yok nedir şimdi bu fikri olan var mı?
hamişlerimize çooookkk sevindim... adet olan arkadaşlarım içinde hayırlısı buymuş diyorum.....
tunacımmm inşallah güzel haberlerini alırız tatlım ....bu arada tanımadığım tanışma konuşma fırsatı bulamadığım arkadaşlarıma da merhaba diyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Tam yazını okurken aksırdıminşallah hamilesinizdir ikinizde hadi yav nisan ayının ilk hamişleri çıkın da yüreğimiz bayram etsin
rabbim hayırlısını yapsın inşallah🙂)
Çitosum seni göremedim dünden beri, özelden de yazdım sana ama görmedin heralde,
Benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu hayıt suyunu içmeye aramı vermem gerekiyor şimdi ?
:f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040:
kopyala yapıştır yaptım çok komik olmuş anladınız siz onuuuuu 🙂 birazda olsa merakları gidereyim dedim ben hiçbişey kullanmıyorum folikasitten başka kısmet 🙂
Oyy kurban olurum verene yaa vallahi lalecim görmedim bana özel mesaj gelmedi canım🙁 şimdi kontrol edicem canım yumurtlama gününden itibaren içme hangi bitki olursa olsun içme canım benim ben genelde adetin 11 gününden itibaren içmeyi bırakıyorum🙂