Hakkaten hee kocişlerinz ne der??biraz kafamz dağılsn kızlar.Yazdıklarımızı,bu muhabbetleri kocalarmz görse tepkileri ne olur??yukarda yazdğımı okuyun ona göre cevap verin.Biraz uzaklaşalm stresten falan.Azıcık kafa dağıtalm valla..

acaba hamilemiyim şuramı ellesene şiş demi hayatım
sol kasığım ağrıyo sağ kasığımda batmadı oldu
diye diye 2 defa kan testi yaptırdık burda sizlerle yazışınca o biraz daha rahat
tabi onuda ihmal etmiyom
hala olurmu olcakmı allah eşlerimize sabır versin bence 10 gündür kombilizon defilesi yapıyom alışırsa yandımm

selammlaaar kızlar 8.hamilemiz nerdee yokmu daha.kaç gündür giremedim oo dedim şimdi birsürü süpriz vardır ama henüz olmamış ama olacak inşallah.
benimde yumrtlama dönemim bugün bitti cok aşırı yemek yiyorum agzım hiç durmuyor korkuyom dombili olmaktan gögüslerimde böle hafif cok hafif agrı hissi var göbegimide şişiremiyom şişirince dümdüz oluyor inşallah bebeişlerimiz tutunur hadi hakkımıza hayılırısı
rica ederim tatlım ne demek, inş güzel haberlerini bekliyoruz🙂
ay inş güzelim yaa, hayırlısıyla hepimiz bi hamiş kalsak... sen de dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun..
hadi bakalım hayırlısı olsun ama doktor gerçekten önemli canım..[/B
tsk edım hayırlısı olr inş.. ewet kesınlıkle HAKLISIN DOKTOR COK ONEMLİ BENCEDE !!!!!
ha 

h sen çok yaşa emi şeker kıs😀 beni gülmeler aldı yazamamıyorum yaaa valla iiymiş 😀 erkeklerin mekanı 😀 ayyy çok hoş ya valla gece gece komikmişsin bence başka bişey değil bu😀 buarada benim eşim biliyo buraya takıldığımı ilk başlarda bişey demiyodu ona bile okuduğum olmuştu hamiş kalanları söylüyordumda o fazla güvenmiyo sanal aleme aranızda ibnelik yapıpta erkek olanda vardır falan demişti ama zannetmiyorum ben olsada kaç yazar sonuçta dime😀 aklı olan erkek burda napsın. son zamanlarda artık kızmaya başladı hamişsin hala bil. başındasın diye hep okuyorum sizleri mutlaka cvp veriyorumya ondan 😀 bende dedim ala ala hamile olunca bırakayımmı arkadaşlarımı şimdi onlara dua etme zamanı dedim ... şu aralar onun yanında fazla giremiyorum ama yalnız olunca hemen fırlıyorum yanınıza .... Bu yazdıklarımızı kocişlerimz görse acaba ne der bizlere çok merak ediyoru hee![]()
.Düşünsenize yaptğmz öalşmalardan bahsediyoruz bu gece şunu yaptık o gece şunu dendik falan.Ne bilim sabah erken yapmak lazım,çalşmdan snra kalkmamak lazm gibi gibi .Bnmki bi okusa böle öneriler verdiğimi beni napar bilmiyorum🙂🙂Ama kötü bişe yapmıyoru hayra vesile oluyorum dimi kıslaaar
![]()
...Ayy valla nerden aklma geldi birden böle bilmemm.
![]()
bi de düşünsenize erkeklerin böle bi sitede paylaştığını.??Onların sitesi de ne olsunn ne olsun hmmmmm buldum...Eli sopalılar mekanı
![]()
.Hani kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin derlermiş ya o bakımdan
![]()
.komik miyim neyim gece gece bende🙂saat yarım ALLAH yardımcnz olsun kızlar,herkes temel atma törenine geçmiştir heralde ALLAHM boşa çıkarmasn inşallaaaaaaaaaaaaaaaahh
![]()
.
Bnm kociş nöbette oldğundan bu saatte ayaktaym rahat konuşuyorum..Öptm hepinzi koccamannnnnn...Çitosummm balım bitanemmm sende çabuk iileş sahalarına dön artıkın yaw
![]()
.
ayyy yazamıyom
h