tunam ne oldu haber yokmu abla hadi ya acılışı yapta arkandan ben geleyim ya yiter ya yiter afaganlar basıyo artıqın ya![]()
hay sen cook yasa emi .insallah hamişsindir canım rabbimden saglık evet sabah namazı çook sevap
tunam ne oldu haber yokmu abla hadi ya acılışı yapta arkandan ben geleyim ya yiter ya yiter afaganlar basıyo artıqın ya![]()
belirtilerin çook yogun çkar tabiikıss 5 gün kaldı ya bilmiyomki yapsam cıkarmıki
delivar yakalın yakalamayın ben kacıyommbelirtilerin çook yogun çkar tabii
Hayatım ben iki üç yıl önce pat diye bıraktım bir daha da elime almadım, arada sinirlenince aradım, kahve bira muhabbet eksik kaldı. arkadaşlarla odalarda sigara çay muhabbeti yapardık içmiyorum diye onlar bile ayaklarını kesti🙂 Herkesin sigara içtiği bir ortamda ben bıraktım zaten bir hesapladım ki on küsür yıldır kullanıyormuşum. O yüzden bırakmayı dene, kolay olsa bu kadar terapi merkezi, nikotin sakızı bandı vs satılır mı? Aklına yumurta kaliteni mahvettiği gelsin. İçine sine sine bırak🙂)

çitosummmmm kıs gözlerm direk ikizlere gitti hayırdır inşallah,hayırdır inşallah....
..
..
..![]()
![]()

haha bu arada gece bızde calısma var esıme mesaj attım yumurtalar acayıp agrı yapıyor bende anam kasıklarım patlayacak nerdeyse adet olack gıbıyım sankı neyse gelsınde salsın bızım futbolcuyu mu gelır doktormu gelır hemsıremı gelır bılmem artıkın ayyyyyyyyyyyy 🙂🙂🙂🙂: gece gece bu ne sevınc bende ayy allahım