aminnn canım bende çok istiyomm o güzel haberi bi duysamm🙂
duyacaz ben hep dua ediyom sizlere hepp sabah namaza kalkın muhakka kızlar dua emin olun kabul oluyorrrr
aminnn canım bende çok istiyomm o güzel haberi bi duysamm🙂
ORJINALLLLL ıns hamıssındır canımm ınan burda bırı hamile oldugunu yada hamıle olabılecegını soylese kendım hamıleymısım gıbı heycanlanıorum ıns bebısın gelıodur sana 🙂
ben daha 7 aylıkk evliyimm 1 sene çocukk istemiyordukk ama işte rahatsızlanınca şimdi mecburuumm yapmayaaaa ama şimdi mecbur olduğumdan değill istiyorumm bebeğimi kucağima almayiii ona sarılmayı koklamayii ben uzaklara gelin geldimm ve burda hiç kimsemm yokk dertleşeceğimm yada sevindiğimde sevgimi paylaşacağim hiç kimsemm yokk o yüzden benden bi, parça olsunn istiyorumm yanımmdaaa
gelior bak bizler neciyiz burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için birbirimizi görmeklerimiz halde hepimiz birbirimizi seviyoruz unutmayınben daha 7 aylıkk evliyimm 1 sene çocukk istemiyordukk ama işte rahatsızlanınca şimdi mecburuumm yapmayaaaa ama şimdi mecbur olduğumdan değill istiyorumm bebeğimi kucağima almayiii ona sarılmayı koklamayii ben uzaklara gelin geldimm ve burda hiç kimsemm yokk dertleşeceğimm yada sevindiğimde sevgimi paylaşacağim hiç kimsemm yokk o yüzden benden bi, parça olsunn istiyorumm yanımmdaaa
ayy kıyamm bende 8 aylık evliyim ferah olsun kalbin olacak inşallah olaak aaa cok ayıpgelior bak bizler neciyiz burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için birbirimizi görmeklerimiz halde hepimiz birbirimizi seviyoruz unutmayın
ay inşallah canım ya inşallah sizler bana öle destek veriyonuzki inanaın cok mutlu oluyom böle demeniz bile yetiyor bana
orjicim ben yemeye başladım diyodum kafayı ama yalnız değilmişim🙂)bide göbüşümde olduğunu bilince hiç susmuycam sanırım allahımm eşime verdiği sabrıı bebeğimede versinnn hehe geveze bi annesi olcakk🙂
ben sızlerı bulmasam adet oldugumda bu kadar rahat olmazdım cunku ınsan sadce kendının bu sorunu yasadıgını sanıo ama sımdı goruyorum canım herkes bebgını ıstıo we beklıo o yuzden cok rahatım sımdı herseyın zmanı war bence ıns senın zmanın gelmıstır 🙂