burçemm
Hamiş Melek
ewt ama umudum kalmadı artık gösümdeki belirgin damardan başka belirtim yok damarım gögüs ucuma inmiş ama sırt agrım var arada agım agrıyorkorkuyom artık
korkma bebemmm benimmmm
ewt ama umudum kalmadı artık gösümdeki belirgin damardan başka belirtim yok damarım gögüs ucuma inmiş ama sırt agrım var arada agım agrıyorkorkuyom artık
hadi kızlar hepinize ayrı ayrı hayırlı cumalar birazda allahıma sıgınayım

kıyamam sana bitanem benim sen kaç yaşındaydın sakıncası yoksa yazarmısın şimdi benim oğlumda uzak ellerde sen öyle diyince içim acıdı senide yavrum gibi hissettim 🙂 oğlum 21 yaşında asker 🙂
mavim hoşgeldin evet bu aralar pek bir şenlikli bu topik 🙂ooooooooooooo kızlar kalabalıkmış buralar ne güzel hepinize merhabalar.
manşallah manşallat tüh tüh nazar deymez inşallah ay bebeiklerimizde böle sıralarız inşallah ya
Slm kızlar, geçmişe hiç bakmadım, yeni hamiş varmı, yada umudu olan, yadaaaaa test yapıp hayal kırıklığı yaşan vs vs vs anlatın anlatın hadi çabuk vaktim çok az 🙂
ah ahhh kıyamam sana bak annen yaşındayım içimde öyle demişti zaten ne derdin ne sıkıntın varsa yaz bitanem ben ve arkadaşlarım seve seve yardımcı oluruz kendine iyi bak canımsın 🙂bende 22 yaşindayimmmm gerçekten ailenden uzak olmak çok çok çok zorrrrr