delisinnn kızzz senn![]()
he ya bebek delisi nerde bebek konusu olsa dalıyom herkez bebegi duyuyon da gelion dior
bende ewt diorum bak buna hiçte inkar etmiyor dor
bebek olmazsa bizleri görmücen diorlar
anam yaaadelisinnn kızzz senn![]()
bende ewt diorum bak buna hiçte inkar etmiyor dor
bebek olmazsa bizleri görmücen diorlar
anam yaaagel tatlım gell benim burda pek arkadaşım yok seni alırım yanıma🙂
tşk ederim canım iyi olmaya çalışıyom işte boğazlarım kötü zor yutkunuyorum hamişliğe alışmaya çalışıyorum bi de 🙂tuna ablam ya nasılsın ya içinde bizler gecmiyormuyuz bizlerde mayıs anneleri die içinden gecmiyormu ben artık mayısı sabırsızlıkla bekliom aslında regl erken olması cok ii en azından adet günümü bilmiyor ve bekleyiş içinde kalmamm demekk rabbim işaret ediyorrr inanın herzaman regl beklerdim şimdi ise nezaman olacam die düşünüyom ve aklıma gelmiyor her an olurum die düşüncesi artık bebek degil regl tarihimi düşünüyomoohh ii oldu benim acımdan rabbim mayıs anneleri yapsın bizleri abla içine dogmuyormuyuzzz
ayyyyyyy ablam tşkler oh içim rahatladı evet ne yapıyım tatmak istiyom ama söz veriyom artık bebek konusu yok yok rabbim nezaman istersegeveze inş pozitif sonucu görüp pozitif haberler verirsin tatlım🙂
geçiyon canımm içimden sen merak etme, orji canım aslında yanlış anlama lütfen biliyorum heyecanlısın ama iyiliğin için diyorum. aslında sen hep bunu sormakla farkında olmadan hala bebek fikrini aklından atamıyosun, bırak kendi haline umarım gelir de süpriz olur, ben atmıştım bu ay kafamdan dedim testte yine neg çıkar ama bi baktım Allahım o 2. çizgiyi nasip etti çok şükür. inan böylesi daha iyi.
hadi kızlar biz de gece kuşuyuz dimi bu saatlerde hep aynı kişiler var🙂) ama ben severim böyle gece takılmayı🙂) yine de yolcu yolunda gerek geç oldu ben çıkıyorum hepinize güzel haberler alacağımız günler diliyorum sizleri tek tek öpüyorum🙂)
tunam sence bennn🙂12 benmiyimm🙂