evet olmuş bide çok güzel olmuş🙂güzelmişizde yani maşşallah🙂gamze vargibi geldi bana bak gamzeliler şanlı olur🙂inşallah şansında yüzün kadar güzel olsun,bebişinde🙂Heh olmuş 🙂
aa demek öyle ilk defa duydum eve gidince deniyim bakıyım atıyomu atmıyomu🙂ama kalbim çoook hızlı atıyooo🙂
aa demek öyle ilk defa duydum eve gidince deniyim bakıyım atıyomu atmıyomu🙂ama kalbim çoook hızlı atıyooo🙂

yok be ablam guzelsın valla 🙂 esıncım kistim var cnm zaten 4.7 cm :d benımle bırlıkte yasıyor bakalım sımdılık bı zoru yok doktorlara gore ama zaten bu boyuttakı bı kıstle hamıle kaldım 😀 bakalım kısmet
ben denedim sabah atmıyordu şimdi denedim atıyo anlamadım
evet olmuş bide çok güzel olmuş🙂güzelmişizde yani maşşallah🙂gamze vargibi geldi bana bak gamzeliler şanlı olur🙂inşallah şansında yüzün kadar güzel olsun,bebişinde🙂
inşallah yine kalıcaksın güzelim inşallah.ben inanıyorum çok kısa zaman sonra burda bekleyen kalmıcaakkkk🙂yok be ablam guzelsın valla 🙂 esıncım kistim var cnm zaten 4.7 cm :d benımle bırlıkte yasıyor bakalım sımdılık bı zoru yok doktorlara gore ama zaten bu boyuttakı bı kıstle hamıle kaldım 😀 bakalım kısmet
ay ben seni yicem şimdi🙂evt ya nedense hissettiğim bişey yok aslında sadece içim bi tuhaf kıpırkıpırım🙂valla bir çifte hayır demem bayılırım🙂allahım banada burda bekleyen herkesede versin,canı gönülden sevineceğinizden şüphem yok.inşallah buhaberi verir senide,kendimide,herkesideeee mutluederim fıstığım benim🙂defne anlaşıldı sen bu ay baya beklentidesin bebeğiimm 😀 şekerim yerim seni ben allahım boş çıkarmasın inşş çifter çifter versin inşşş canım inşş hamişsindirde benide mutlu edersin vallahii çokkkk
evet olmuş bide çok güzel olmuş🙂güzelmişizde yani maşşallah🙂gamze vargibi geldi bana bak gamzeliler şanlı olur🙂inşallah şansında yüzün kadar güzel olsun,bebişinde🙂