Yesicim ağrı derken hangi konuda sormak istersen sor canım bilgim dahilinde cevaplarım
ah canım seni bekletdim.ama bilgisayarı eşim işgal etti ve şu anda internet yavaşladı🙁 🙁ye tatlım sen yemeğini🙂görüşürüz sonra

ablacıgım eşine geçmiş olsun.allahım şifalar versin eşineİyi ediyorsunuz oynayın ağlayınca bebekmi geliyor aksine harap olmuş moral ardından hastalık sonra da ümitsizlik...Pozitif olucaz biz pozitif olalımki pozitif gebelik sonucu alalım dimi amabenimde eşim hasta kızlar birazdan çıkarım az sizi dopingliyim dedim🙂
yaseminn hoşgeldin canımmm nasılsınn...
ekle bakalım müsait zaman da bakarızyokk olmuyorrr yav ben işte ablbümü ekliyom çitosummm yasemin h.g
Yesicim sadece çalışmalarda değil öksürürken bile ağrıyor malesef.Bnim dış gebelik şansım çok yüksek inan Allah yüzüme bakıyor acıyor heralde bu kadar zaman nasıl olmadı ..Özellikle sanırım önceki ayda mütiş ağrı oldu karmp gibi reglde bu yüzden sancılı geçiyor hep.Senin rgl nasıl sancın oluyomu aşırı birde film çekmişmiydin yesim
bende gördüm canım çok tatlısın maşallah bende profil resmimi kendimi koydum oda benim🙂))