yollayalım tatlım aderesi ver sennnnnnKızlar çok acıktım öğle arasını bekliyorum. Güzel yemek pişiren yok mu?? yollayın azıcık yahuuu

yollayalım tatlım aderesi ver sennnnnnKızlar çok acıktım öğle arasını bekliyorum. Güzel yemek pişiren yok mu?? yollayın azıcık yahuuu

sanada günaydın melegimmmmm.nasılsın ?sen de durmlar nasıllll?????????????
amin canım benim sarı hamişimmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar çok acıktım öğle arasını bekliyorum. Güzel yemek pişiren yok mu?? yollayın azıcık yahuuu
slllmm güzeller mrb güzel melekler🙂) nasılsınız bakalım? yine uçmuş sayfalar, bıraktığımda 638'di ben nasıl okuyayım şimdi 30 syf🙂) ne kadar aktif bir topik olduğumuzu da görmek güzel tabi🙂)
dur bakim yapcaz artık bşyler geri döneyim buralardayım grşrz..
amin canım herşeyin hyırlısı bitanemiyim saol canım sen nasılsın bende çalışmalara devam işte bu ay yine kalamazsam aşılama denicem inşALLAH hepimiz hakkında hayırlısı olur...
selam ablaccgım .nasılsın tunamız nasıl bakalım benim yerime öpüver tombiş yanaklarındannnnslllmm güzeller mrb güzel melekler🙂) nasılsınız bakalım? yine uçmuş sayfalar, bıraktığımda 638'di ben nasıl okuyayım şimdi 30 syf🙂) ne kadar aktif bir topik olduğumuzu da görmek güzel tabi🙂)
dur bakim yapcaz artık bşyler geri döneyim buralardayım grşrz..
canımsen şuanda nerdesinde çalışıyormusun yoksa???????????🙂ay sen öyle diyince bende aciktim demin guru guru piskevit yedim ganmadim ay ne edem giz simdi? ay eve gidince bi yemek cevireyim diyom ama daha eve gitmeme cok var
kizlar yok mu sevabina iki tas corba :-D