minnoşlarım çıkmak zorunda kaldım benim koca yemeğe geldi yeni gitti kavuştum şimdi size 🙂))) valla özlüyorum sizi hemen kocayı hemen yolluorum kavuşmak için 😛PP
kıyamm hoşgeldin ii yaptın bizde gözümüz seni arıyordu inanın okadar alışmışımki yoklugunuza dayanamıyom bende vallahi9 ay olacak mayısta biz bebegimizle istiyoz hayatımızı yaşamak ben onunla büyümek istiyom 🙂hayırlısı artık inşallah
evet haklisin hayirlisi 🙂
bisekil kociskon iki catlak patlaklari büyütür 🙂 (senle bebisi demek istemistim)
https://www.meleklermekani.com/uyeler/3224-lalezar.htmllalezarMerhabalar, Tunacım ve Burçem sizi görüyorum, nasılsınız ?
Kızlar benim adet çok azaldı, eğer böyle devam ederse bugün yarın bir test yapsım mı diye düşünmeye başladım, akşam epeyce geldi ama şu anda yok denecek kadar azaldı, hani peçeteye bulaşma şeklinde 😕
Sabah yine kasıklarım yataktan kalkarken öyle bir çekeledi ve göğüs uçları felaket yine acıyor 🙂
bencede lalecim kaçırmaa bu günü😀hah

evet haklisin hayirlisi 🙂
bisekil kociskon iki catlak patlaklari büyütür 🙂 (senle bebisi demek istemistim)
inşallah ablam inşallah yaaa 🙂 ayy allahım inşallah herkeze nasip eyleee
lalezar
gögüs uçların acıyorsa bence kesın hamişsin.o kesin belirtidir.tabi daha önceki adetlerınde acımıyor şimdi acıyorsa...