sağol güzelim benim patronumla sorunum yok allaha şükür sorunum müdürle onunlada halledilcek bişey kalmadı geri çağırmaları hiç önemli değil gitmem zaten.koyu beşiktaşlıyım ben siyah-beyaz🙂öylede bi insanım ya olur ya olmaz.yeni işe sağlık artık🙂defnecim gel gelelim sana kimseye bırakmaz elbettt gösterirr rabbimmin merhameti sonsuzdur inan senin adına cok üzüldüm demekki hayrınaymışki olmuşşş gerşeyde bir hayır var demek lazımmm ben erkekn kalktım ama giremedim eşim vardııı daha kahvaltı bile yapmamışımmm sakınüzülme üzülürsen kendini yıpratırsın inann rabbim cıkaracak hatta bak sana bişi diyimmi patronun seni arıcak geri cagıracak ve özür dilecekkk 🙂 üzülme
oo seninde az kalmış aynı tarihlerimiz ya pardonya ben hep unutuyorum arkaarkayaydık.kafam biraz dağınık kusura bakma canım🙂hamilesinmi ne🙂inşallah canım yaa çok gergin şiş duruyorlar birde damarlar göğüs uçlarıma doğru çıkmış bi şekildeler..en son 5 nisanda adet oldum...
Ahh kıyamam, o zaman zorlanmazsın canım 🙂
kız orji nerden bilsin,zaten uykudan yeni kalkmış uykucu erken kalktım diyo numaradan🙂bak ben 7 de uyandım sen bana sor🙂orji ben hamileyim dmi sence
test yaptımmmmm kızlarr hamileeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demeyi çok istiyormm kızlar sizeeeee yaaa![]()
hoşbulduk hamişlerin güzeli ii ablacım nasıl olayım vallahi işte evdeyim oyalıyoz kendimizi sen nasılsın bebegin nasıl ablacım benimmm[/QUOTE]sağol güzelim benim patronumla sorunum yok allaha şükür sorunum müdürle onunlada halledilcek bişey kalmadı geri çağırmaları hiç önemli değil gitmem zaten.koyu beşiktaşlıyım ben siyah-beyaz🙂öylede bi insanım ya olur ya olmaz.yeni işe sağlık artık🙂
oo seninde az kalmış aynı tarihlerimiz ya pardonya ben hep unutuyorum arkaarkayaydık.kafam biraz dağınık kusura bakma canım🙂hamilesinmi ne🙂
kız orji nerden bilsin,zaten uykudan yeni kalkmış uykucu erken kalktım diyo numaradan🙂bak ben 7 de uyandım sen bana sor🙂
test yaptımmmmm kızlarr hamileeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demeyi çok istiyormm kızlar sizeeeee yaaa![]()