ben geçen ayy fitil kullandımm tatlımm benimm halendaha da var kullanmıyomm bebek çali,şmasi var die
hımm ii yaptın canımm benimmm dr git ihmal etme tamm mı bitanem duam seninle olsunn
ben geçen ayy fitil kullandımm tatlımm benimm halendaha da var kullanmıyomm bebek çali,şmasi var die
Starı acın imam hatip oglu anlatıyor cocuk istemekte ısrarcı olmak günahmıdır izleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastalıktan bebek yapmaya zaman kalmıyoki burçemim.al bak ben şimdi yine ara vercem doktor ilaç yazarsa umudumda bitiyo çok canım sıkkın çok hemde
hastalıktan bebek yapmaya zaman kalmıyoki burçemim.al bak ben şimdi yine ara vercem doktor ilaç yazarsa umudumda bitiyo çok canım sıkkın çok hemde
burçem canım kendine iyi bak
orjim tamam tatlım sağol birtanem
kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler
BAK NE DİOR ISRARCI OLUN RABBİM KOVASADA GİTMEYİN DUA EDİN YÜZSÜZLÜK EDİN 🙂 AYY RABBİM KOVMAZKİ KIYAMAZKİ BİZLERE KIYMAK İSTESEYDİ GÜNÜMÜZDE YAŞAMAYI HAKKETMEYEN NİCE İNSANLAR VAR ONLAR YÜZÜNDEN NELER NELER YAPARDI BU DÜNYAYA AMA YAPMIYOR CÜNKÜ SEVİYOR CÜNKÜ ELİMİZİ ACINCA BOŞ CEVİRMİYOR RABBİMMM CÜNKÜÜ ALLAHIM AFFEDENDİR RAHİMDİR RAHMANDIR YARATANDIR YOKTAN VAR EDENDİRallahım bu adam cok güzel anlatıyor yaaa rabbim sen bizi affet ve bizlere tüm isteyene bebek verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amainnnnnnnnnnnn
orayi izliyomm zaten canımmmmmm allahımm önce kuvvetlii iman sahibi yapsıınn bizi bi ara çok güsell namaza başlamiştimm ozamnlar derssanye gidiyodumm öle oluyodukii dersten çıkıp gidip namazımı kılıyodumm ama şimdiii yapmıyormmmm🙁
Canlarım sırtım ağrıdı ne olur neolmaz ben çıkıyorum Allahım hep yanınızda olsun Geçmiş olsun tekrar geveze dikkat et kendine üzme tatlı canınıburçem canım kendine iyi bak
orjim tamam tatlım sağol birtanem
kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler
![]()