mrb kizlar benim 2 gün gecti test yapsammi 😕 bilemiyorum"!
anam ablam hoşgeldin oh oh manşalahh yap yap abla oyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnn inşallah hadi ablam demiştim ya ben biliodum sen olacasın yaaaa
banada tüh hemde ne tühh vallahi bende kılıyordum dün kılmamaya başladım ya allahım yarabbim burcem biliyormusun ben cok korkuyom allah beni cezalandırmış die 🙁 🙁🙁
Canlarım sırtım ağrıdı ne olur neolmaz ben çıkıyorum Allahım hep yanınızda olsun Geçmiş olsun tekrar geveze dikkat et kendine üzme tatlı canınıburçem canım kendine iyi bak
orjim tamam tatlım sağol birtanem
kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler
![]()
Canlarım sırtım ağrıdı ne olur neolmaz ben çıkıyorum Allahım hep yanınızda olsun Geçmiş olsun tekrar geveze dikkat et kendine üzme tatlı canınıburçem canım kendine iyi bak
orjim tamam tatlım sağol birtanem
kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler
![]()
allahtan umut kesilmez burçemim ama kafam yorgun kalbim yorgun yorgunum biliyorum bundada bi hayır var ama elimde değil gözyaşlarım gözümün ucunda ete püfe ağlar oldum🙁ne oldu orjim anlatsana
allah korusunnn nie cezalandırsınn canımm benim aklına böle seyler getirmeee

gecti vallaburcemm ama ne bilim öyle hissetmiyorum ben.🙁( test yok ama yapmayim diyorum varsa zaten vardir yoksadagelir adetim 🙁(