Içimde bilinmedık bi sevınc var halen cozemedım
hayırdır inşallah inşallah oo gelecek olann bebiktir
Içimde bilinmedık bi sevınc var halen cozemedım
mavişimmm valla biz aynıyız seninle bende öleyim yemek yapmayı normalde çook severim aama artık herşey bana zor gelio halsizim bitkinim bendeee hele yemek kokuları hiç hoşuma gitmio su yoğurt tek sevdiğim yemek birde bugün kısır yaptım malzemesi az 🙂 midemi bulandırmıcak şekilde
hayırdır inşallah inşallah oo gelecek olann bebiktir
amin canim her zaman ediyorum allah bütün olmayanlara versinOhh ohhhh ne güzel canım, inşallah gelişimi sağlıklı bir şekilde devam eder tatlım, amin canım siz hamilelerin duaları bizim için çok önemli tatlım 🙂
tatlım gıdıp bı muayene olsana kız yoksa bebıs gerı mı tutundu rabbımın ısıne bellı mı olur ama kanaman olmusmuydu senın
lalem yemeği bıraktım ocağa inan çok halsizim kasıklarımda da ağrı gidip geliyor midem boş diye bulantım var ben adet olacağım zamanda midem bulanır oyüzden belirti diye saymıyorum.mutfakta fazla duramadım sırtımda ağrıyor biraz uzanmak istiyorum 5 dk daha durup çıkim uzanim
kızlar
canımsın kıyamam sana hamarat küçüğüm benim sağolasın düşünmen yeter iyiki varsınız güzellerim benim allahım hepinizin gönlüne göre versin bitanemsin 🙂oy oy ablacımı yorularmı bebeişle bı rahat uyku vermıyorlar ablama yaa kıyamam sana tuhh yakın olaydık ben yapardım sana yemek :d