giren bi bakıyo bi çıkıyo vallahi 8 kişiydi 4 kişi kaldıkk? 😀
ben burdayım ama
hele sen varken asla cıkmamm 🙂 sinem ablacım evet bugünde al bitane yap cıkar inşallah melegin gelmiştirrrgiren bi bakıyo bi çıkıyo vallahi 8 kişiydi 4 kişi kaldıkk? 😀
hele sen varken asla cıkmamm 🙂 sinem ablacım evet bugünde al bitane yap cıkar inşallah melegin gelmiştirrrmaviş ablacımm mrb nasılsınn bebişinn nasıll valla hiçç sorma gece lak lak ediyozzz sabah uyanamıyozzz ne olacak bizim bu halimiz hiçç bilmem benorjiiii,burçemm,defne,elif hani bukadar çok ilerlemeyecektiniz hıııııı maaşallah yani özellikle orji ve burçem sabahlamışsınız yaaaa şimdide uyuyosunuz dimiiii 🙂 benide uyutacaksınız birazdan oku oku bitmiyor canım,çokta tatlı muhabbet etmişsiniz ama 🙂 orjim allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin neşen hiç kaçmasın senin gibi bide civelek bebiş versin sana inşallah 🙂

çok çok geçmiş olsun sarı gelinn allahımmm sizi korumuşş bugünn bol bol dinlennkızlar merhaba sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik ama çok korktuğum bişi oldu allahtan bebişime bişi olmadı eşim arkadaşların gazıyla arabayla 140 da gidiyordu ve bi çukra girdik öle bi uçtumki havaya ve sert bi şekilde koltuğa oturdum tekrar eşim çok korktu herkes bebişmi düşürdüğümü düşündü allahtan kaç saat geçti bişi olmadı ama kocama çok kızdım oda kendini affettirmeye çalışıo hala ama çk düşünceli bi insan normalde böle yaptığı için konuşmuyorum onunla🙁(((
inşş olmazsınn canımm gelmiştir belkide bebişinnnkizlar regl olmadim bu gün 4 gün oldu daha beklemedeyim🙂
hoşbuldukkk canımmm nasılsınnnburcemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaldı bizler artık nisanda birtane daha verdik bie tatu arkadaşımız 5 haftalık hamişmiş oleyyben burdayım amahele sen varken asla cıkmamm 🙂 sinem ablacım evet bugünde al bitane yap cıkar inşallah melegin gelmiştirrr
anommmm 😀 yerim seni çıtır😀 güsel kısım benimm minik parem 😀 vallahi enerjin yetiyo bana hee😀 keşke yakın olsan bana valahi eşin yaşlanmas kıs senin genç minnnoşum benimm😀
kimden bahsediyosunuz kim söledi gevezenin hamile olduğunu ben okumadım yaa? ölemiymiş eğer öleyse çok sevinirim vallahii...