burçemm
Hamiş Melek
slm kızlar nasılsınız, Çitosdan haber yok sanırım ... inşallah olmamıştır adet 🙂
bende merakk ediyormmmmmmmmmm inşşşş olmaiştirda bebişi gwlmiştirr
slm kızlar nasılsınız, Çitosdan haber yok sanırım ... inşallah olmamıştır adet 🙂
canım vallahii aynı şeylerimi yaşamışız ne ? 😀 hımm buarada ailen yanlış yapmış yazık olsun onlara doğudaki insanlar zaten kıs çocuğuna fazla değer vermezler canım sen çok olgunlaşmışsın canım ya vallahi tebrik ediyorum peki yaşın tutuyomu yani nikahın varmı canım? buarada ben nikahımı yapmıştım öle kaçmıştım evden beni eşimden ayıramasınlar diye😀 ne salaklık 23 yaındaydım ama yinede korkmuştum işte 🙁 ama inan hala yaşıyorum o pişmanlığı allaha şükür çok iiyiz asla tek pürüzümüz olmas şükürler olsun zaten eşim çok mülayimdir benim 😀 ben biraz eziyorum onu😀 şaka bi yana allah herkesin mutluluğunu daim etsin
polis dior dur beyfendi kimse elinden almamış sakın ol
anam kıyamm ya ama yakında nikahımızda olacak haırlısıyla memelekete gidince mayıstaa aminn aminnn vallahi öle ablam aslında burdada bi okadar olgunlaştım inana sabır taşımsınız sizlerle vakit geçiyorrrsorma lalemm 😀 kaçak olduk iimii? babamda öle der hep kaçak gel bakım buraya falan diye😀 takılır bana babişkom allah razı olsun babişimdende valllahi çok sevrim onları ama işte hayatt nlerle karşılaştırıyo insanı
ÇİTOS çok hakediyor diye düşünüyorum 16 sene dile kolay, biz 3 senede aceleden ölüyoruz 🙂
sorma lalemm 😀 kaçak olduk iimii? babamda öle der hep kaçak gel bakım buraya falan diye😀 takılır bana babişkom allah razı olsun babişimdende valllahi çok sevrim onları ama işte hayatt nlerle karşılaştırıyo insanı
ewt allah kötüsünden sakınmış bizleri bunlar güzeli bide kötüsünü yaşıyanlar var binlerce şükür rabbime beterin beteri varrr allah bozmasın esin ablam benimm