kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ii janım sen nasılsın bakalım neyse ben evi bir tolıyım geliyim daha duş almam lazımda ama almıcam evimi bir tolıyım hemen geliom kaybolmayın millettt 10 yeter bana

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz

burcem hoşgeldin nasılsın bakalım şafak 5 kaldı hadi bakalım oh ohh yandan sende hamiş kalacan senin kalacagın gün cok güzel birgün kısss dua et bol bolllll
amin benim tatlı dillim gelmiştir inşallah ama dedim ya hemen çıkmadı 10-15 dk.geçti silikti beklemedeyim🙂hele şükür listenin sonuna geldim cvpları yazmadan önce defnecim hayırlı olsun 2 cizgiyi silik görmek bizlere nasip olmuyor demekki bişiler varki silik cıkmış ayy hadi inşallahdemekki mayıs kendini kapıdan gösterdii anammm manşallah hadi inşallah olmazsın defne abla inşallah melegin göbüşündedir
![]()
umutlu değilim diyosunya inşallah gelir buay bebişin büyük süpriz yaşarsın🙂yav takılmıcam dedim omuzdan inen damarlar bende yuqhayırlısı gerci zaten bu aydan pek umutlu degildimm
Defnecim benim kızımda da öyle olmuştu. İlk test negatif 3 gün sonra yaptığım ikinci test silik çıkmıştır. Canım benim hayırlı olsun demek geldi içimden....
Bende 12. haftamdayım damar falan yok morarmada yok göbeğimde çizgide yok bunlar baya sonra oluşuyor herhaldeorjimmm herkeste o damarlar çıkmaya bilior benim arakadş var hamile 12.haftasında ama hala damarları görünmüo meselaaa morelini bozma cnmm
ewet canımcım benimde öyle oldu göğüslerim gerginleşti ve damarlar çıkmıştı ayy bilmiorumda ben hep senin adet gününü bekledim hamilesin gibi gelio bana inşallah hislerim doğru çıkar canım diyorum ya her girdiğimde ismin kırmızı olcakmış gi,bi gelio yada çok istiyorum hamile olmanı ondan böle duygular hissediyorummm tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duymak istiyorummmm...
orjim sen damarlara takılma benim zaten tüm vücudumda damarlar yüzeysel tavuk gibi bembeyazım sadece hamişlikten biraz daha belirginleşti herkeste olmayabilir gülüm
hoşgeldin ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin cimcime kızını görünce yiyesim geliyor yhuuuu