HOS GELDIN CNM cok sukur ıyıyız sen nasılsın
hamd olsun cnm bende uykusuzum onun disinda iyiyim cnm benim cadi beni uyutmuyor teyzesii
HOS GELDIN CNM cok sukur ıyıyız sen nasılsın
hamd olsun cnm bende uykusuzum onun disinda iyiyim cnm benim cadi beni uyutmuyor teyzesii
lale abla rahım fılmı cekılmıssın yaa sen ıstanbul ıcındemısın abla nasıl cok agrın oldu mu
h.g cnmm anammm sen doğurmşsn kız ne zaman geldi meleğin??profiline yazdm ama görmezsin dye tekrar yazaym dedim.Cnm ALLAH analı babalı büyütsn hayırlı salih bi evlat olsn inşallah.selam kizlar ne güzel burasi kalabalik nasilsiniz melekler iyisinizdir ins...
oyoyoy annesı olsun yaa kıyamam ona ben yawrum benım op yerımıze mıs kokuluyu
Yok canım ben İstanbulda değilim 🙂 Ağrı oldu evet ama uzun sürmediği için katlanılabilir yani, şiddetli kısmı 5 dk falan sürdü, 10 dk kadar ciddi ağrı oldu, sonra azala azala bir saatte bitti, ama normal adet sancısı düşün ama şiddetlisini 🙂
canlarım ben regl oldum maalesef benim hamile olduğumu düşünen ve bu konuda bana destek veren bütüüüün arkadaşlarıma teşekkürediyorum ama olmadı buayda umutlar gelecek aya kaldı.çok beklentideydim buay içime öyle doğuyodu ama yanılmışım.üzüldünmü derseniz tabikide hemde çok.ama bende gelişme var busefer ağlamadım.sizi çok seviyorum iyiki varsınız.gelecek reglim 30 mayıss lütfen ekleyin🙂
h.g cnmm anammm sen doğurmşsn kız ne zaman geldi meleğin??profiline yazdm ama görmezsin dye tekrar yazaym dedim.Cnm ALLAH analı babalı büyütsn hayırlı salih bi evlat olsn inşallah.