ben yemek pışırmeyı sevıyorum.ama sızın yemeklerde bır az zorlanıyorum.bende bazen sevmıom ama neydım mecburuz 🙂
evettt hamişim benimde başladı bulantılarım vs. 10.haftama giriorum ben daha çok küçük dün bende gördüm bebişimi eli ayağı oluşmuş kımıldıo çok güzel bi duygu allah hayılısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hurishimmm
canim burdaki herkese ayri ayri dua ediyorum ama inaniyorum rabbim kabul edicek sizde tatcaksiniz ins. sadece cok nazli bu melekler biraz sabir istiyorlar sen de tatcaksin ins
kardeşim dualarını eksık etme.canim burdaki herkese ayri ayri dua ediyorum ama inaniyorum rabbim kabul edicek sizde tatcaksiniz ins. sadece cok nazli bu melekler biraz sabir istiyorlar sen de tatcaksin ins
kızlar ben çıkıyormm kendinize ii bakınnnn öpüyorum sizi
sarıgelin hurish kızlar akşam ve bugün kahverengi akıntı var. evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 4.gün doktora gittim alttan baktı rahim duvarı bayağı kalınlaşmış dedi kan testi yaptırdı değerim 8,26 çıktı şaşırdı. ilişkiye girme ilaç da veremem dedi olmazsan pazartesi gel tekrarlıycaz dedi değer düşük dedi ama kağıtta 0-5 negatif 5-50 1 hafta yazıyo ama sizce durum nedir özellikle hamişler cevaplarsa sevinirim.
sarıgelin hurish kızlar akşam ve bugün kahverengi akıntı var. evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 4.gün doktora gittim alttan baktı rahim duvarı bayağı kalınlaşmış dedi kan testi yaptırdı değerim 8,26 çıktı şaşırdı. ilişkiye girme ilaç da veremem dedi olmazsan pazartesi gel tekrarlıycaz dedi değer düşük dedi ama kağıtta 0-5 negatif 5-50 1 hafta yazıyo ama sizce durum nedir özellikle hamişler cevaplarsa sevinirim.