netin giitti az önce kız iiigeceler demeden gidermiyim koçiş uyuyyo kaç gecedir benle nöbetteydi bugünde pazar mesaisi yaptı adamcağızda hal kalmadı dayanamadı bu akşam 10 uyudu![]()
Kz adamı hazır ayakta dikiyıon o da zavallm çalşmalara mı katılıyo

netin giitti az önce kız iiigeceler demeden gidermiyim koçiş uyuyyo kaç gecedir benle nöbetteydi bugünde pazar mesaisi yaptı adamcağızda hal kalmadı dayanamadı bu akşam 10 uyudu![]()

bizde yatalım shekerimm kızlar kaçtı🙂
dayanamadılar

kız bebiş yapmak kolay mı baba olcakk geceleri çalışıyoz sabah işe ben uyuyup dinleniyom adamcağız ne yapsın
bugünde mesaiye gitti ama görme yorgunluktan bugeceki çalışmadan mı kaçtı kız bu yoksa erkenden uyuyarak
![]()
.Zaten sen anlarsn yumurtlama dönemini.Islak günler olarak geçer ve akıntın artar.Yumurtan çatladğnda da böle sümüksü bi kıvam olur.Onunda canı var adamı pes ettircen
yorulmştur yanimm.Sen yorulmadın mı bacım
oyyyy sıkma kıs herifiBacım yat tamm da kıs bu saatte maç mı yapılır anam?? uykunun en tatlı olduğu saatler kısshekerim ben de gidem yavaş yavaş kocişimi dürtem
maçın uzatmaları var bugünde çalışmamız lazım kaçtı benimki uykuyu bahane edip kesinnn
![]()
.Valla iimiş sennki de gıkını çkartmıo maaşallah maaşallah...ne zaman yumurtladn ben sana diyiverim çalşma zamanlarını
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin!

(Antalya)
(Düzce,24,Okul öncesi öğrt.) 

(Mardin/Midyat,19)
(Eskişehir,33,Resim öğrt.) çok mutluyum🙂)))
(İstanbul 41 Gayrımenkul danış.)

Beklenmeyen adet tarihlerimiz
Gelin artık bebişlerimiz! Gel gel gel...