orjim çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlen kendine iyi bak canım benim.
kızlar ben yavaş yavaş doktora doğru yollanıyorum ve güzel haberlerle dönmeyi umuyorum. benim için dua edin lütfen hepinizi çok öpüyorum.
etrafdakıların menı anlaması ücün danışanda turkce danışıram.amma yazanda bızım herflerı qeyrı ıxtıyarı ışledıremiyi canım nolsun gözümü güneşe diktim çamaşırlarım var yağmur gelirse toplim diye :d:d sen nasılsın bidenem
hımm konuşmandan anlamıştım zaten :d inşallah üzün güler 🙂
sarı gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz meleginleeee nasılsınız bakalımmm
orjim çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlen kendine iyi bak canım benim.
kızlar ben yavaş yavaş doktora doğru yollanıyorum ve güzel haberlerle dönmeyi umuyorum. benim için dua edin lütfen hepinizi çok öpüyorum.
napalım be kuzum.evle ugraşmaya devam.gelışme var mıhoşbulduk ablam nasılsınız bakalımmm
hoşbulduk ablacım benim nasılın bakalım hamişim nasıl gdiyorrr??? Abla senin karnın şişmişmi???
Hoşbulduk ablacım iyim tşler sen nasılsın baklımmmm....
hoşbuldukk ablacım nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik varmı siteden içine dogan mayısta kimler hamiş alacak die bir hisss???
Dualarımız seninle canım inşallah Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip edecek 🙂orjim çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlen kendine iyi bak canım benim.
gece biraz konuştuk evet 😀 bende pek yetişemiyorum okumaya ordan burdan bakıyorum artıkcanim tesekkur ederim once okuyayim dedim ama gece dokturmussunuz yine hepsini okuyamadim masallahiniz var bu konuda kizlar 😀

orjiiiiii bana marketten çubuk kraker alır mısınnnnnnnn[
hım yagmaz inşallah ablacım iyiyim ne olsun bende markete bir gidip geliom hemen ceceik![]()

hoş geldiniz sarıgelin kendini çok yorma bebişinde var annesi 😀selam meleklerrrrrrr nassınız bakalım ancak gelebildim işten güçten özledim sizii...
canım sen yinede azericeyi bırak çünkü arkadaşlar hakikatende anlayamayabilirler ikimiz konuşursak sadece azerice olur 😀etrafdakıların menı anlaması ücün danışanda turkce danışıram.amma yazanda bızım herflerı qeyrı ıxtıyarı ışledırem
Dualarımız seninle canım inşallah Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip edecek 🙂
gece biraz konuştuk evet 😀 bende pek yetişemiyorum okumaya ordan burdan bakıyorum artık
orjiiiiii bana marketten çubuk kraker alır mısınnnnnnnn![]()
hoş geldiniz sarıgelin kendini çok yorma bebişinde var annesi 😀
canım sen yinede azericeyi bırak çünkü arkadaşlar hakikatende anlayamayabilirler ikimiz konuşursak sadece azerice olur 😀
dualarımız seninle canım inşallah rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip edecek 🙂
gece biraz konuştuk evet :d bende pek yetişemiyorum okumaya ordan burdan bakıyorum artık :d:d
orjiiiiii bana marketten çubuk kraker alır mısınnnnnnnn :d:d
hoş geldiniz sarıgelin kendini çok yorma bebişinde var annesi :d
canım sen yinede azericeyi bırak çünkü arkadaşlar hakikatende anlayamayabilirler ikimiz konuşursak sadece azerice olur :d