hoş geldin canım mavikedi yeni gitti daha inşallah güzel haberlerle döner dediğin gibi 😀 hadi hayıorlısı sizinde meleğiniz bu ay gelir inşallah canım 🙂slm kızlar nasılsınız ne var ne yok mavikedıden haber geldımı gercı 3.30 daydı randevusu ama ınsallah guzel haberlerle gelır rabbım hayırlısı verır onada bızde bugunden ıtıbaren calısmalara basladık bakalım hayırlısı artık herseyın
hadi gelsinnn yumoşlarrrrrrr
evet canım tanıdık olcak hatta ve hatta sana annneeeeeee diyecek 😀
inşallah Lalezarım inşallah duyacaksında duyuracaksında dualarımdasın her zaman 🙂Ayyyyyyyyy inşallah canım benim, ANNE kelimesini duymayı o kaar çok istiyorum ki, ama bir kelime daha var ki o da BABA eşimede baba dedirtmeyi dahada çoooooooooook istiyorum 🙂

🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin!

(Antalya)
(Düzce,24,Okul öncesi öğrt.) 

(Mardin/Midyat,19)
(Eskişehir,33,Resim öğrt.) çok mutluyum🙂)))
(İstanbul 41 Gayrımenkul danış.)

Beklenmeyen adet tarihlerimiz
Gelin artık bebişlerimiz! Gel gel gel...

sağol kuzum benimmmmmm hoşbuldumm gayet iyiyz bi sorunumuz yok çok şükür valla çok özlemişim sizleriii sen nasılsın cnm kara kızanım 🙂
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok mavikedıden haber geldımı gercı 3.30 daydı randevusu ama ınsallah guzel haberlerle gelır rabbım hayırlısı verır onada bızde bugunden ıtıbaren calısmalara basladık bakalım hayırlısı artık herseyın