uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorumsalya sümük aglıyom sevinecegim yerde
kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste
uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorumsalya sümük aglıyom sevinecegim yerde
canımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁(uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorumsalya sümük aglıyom sevinecegim yerde
![]()
![]()
aynen bende oleyım suan bı tıkırdı geldımı bısı oldu sanıyorum kız bacıko bı resmını koy gorım senı ben hıc gormedım senı merak ettım 🙂
kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste
uzanayım kendime geleyim zaten aglamaktan acamıyom gözlerimi sabahtandır aglıyoz vallahi uf yaaacanımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁(
Balım şuan eşimn bilg.kullanıyorum fotoalr bnm bilg.dayarın bnmknden açarm o zman bi süreliğine koyarım fotomu olar mı??