Günaydınlar,
herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol güneşli bir gün diliyorum .. 😀
aminnn burçemimm yaa şaka bi yanada dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirdimm🙂ama tek bi farkla 26 yaşında değil 16 yaşında arar bulurdum oniiii🙂
SELAM arkadaşlar nikayım kıyıldı saat 2.30 da memelekete vardık 3.30 gibi kıyıldı kavga cıktı zaten keşke olmasaydı aksilikler bizi baştan buldu eşimin dayısı vefat etti kalamadık hemen dönmek zorunda kaldık şuan başım fena agrıyor midemde bulanıyor ama nikahım kıyıldı cok yorucuydu eşim sitem etti keşke gitmeseydik anlıcagınız tüm aksilikler bizi buldu bugün şimdi cenaze evine gidecez evi geldik eşyaları bıraktık sizlere bir yazayım öle gideyim şuan gidiyom ama akşama gelirmiyim bilmiyom sizleri seviyom kaynım fotografımızı cekmişti hemen attım sizlere artık digerlerini isteyinca atarım sizleri öpüyom görüşürz güle güle![]()
Günaydin 🙂
insallah güzel bir gün olur benim Kiz dün aksam Hastaneye yatti :-( serium veriyorlar simdi annemle esim basinda :-( bense isteyim
Günaydin 🙂
insallah güzel bir gün olur benim Kiz dün aksam Hastaneye yatti :-( serium veriyorlar simdi annemle esim basinda :-( bense isteyim
Canım çok geçmiş olsun prensesinin nesi var, umarım önemli birşey değildir, üzüldüm canım yaaa 🙁((
çook geçmiş olsun karaböcüğümm inşallah hemen iyileşir kızın cnmm allah şifa versin..