evet Allah nezaman verirse hayırlısıyla bütün isteyenlere herkeze versin
bizimkiler hala uyuyo olsa gerek.Melodimn eşi saat 4 te gelip çalşcaktı uyuyodur kesin.Burçem le geveze bnm hesap en erken saat 12 de kalkarlar geneli 1,2 yi bulur
valla eşim nöbetten gelince mecbur uyandm ama bi de bana sorun nasl uyandm
.Sarhoş gbym sanki nöbetçi olan eşim değilde bnm
..Valla gece muhabbet baya güzel oluyo kzlarla acaip kafa dağıtıyorzkorktum valla.siteye girmekten çekinecem dayak yiyecem diye 🙁![]()
kız varya beni yalnz bıraktnz ya geldiğinzde hepinizi sıra dayağına çekicem heeeeeee
![]()
siz görün bakın..Anam koca topikte tekim heee .İiiki yalnzm kocişimm yok dedim siz gelin hepinizi sıra dayağına çekecem ahanda böle
![]()
![]()
banada yara başlangıcı var dedi peki sana ilaç yazdımı tatlımmmmmoldum canım dr dedm ilişki esnasında çok acı oluyo die alttan baktı sadece çok küçük bi enfeksyon var başka bişe yok ddi yumurtalıklarm sağlıklıymş yani😀ancing_angry:
galiba öyle canım nerde bu hamişlerrr mavikedim nerdesin kız durumlar nasıl bizi bilgilendirrrkızlar kımse yokmu yaa hayret herkes hamıle kalınca sayfayıda terk edıyor valla
hoşbulduk kızlar burda birilerinin olacağını tahmn etmştim. hünkar daha iyi shekerim sağol. melodim 8. haftadayız int den baktım olabilir diyor hatta adı devir teslim kanamasıymış🙂 ne biliyim insan yine de tedrgn oluyor.
Kıs bu yazılanlar gece saat 1,2 gibigünaydın kıslar canlarım meleklerim benim...
korktum valla.siteye girmekten çekinecem dayak yiyecem diye 🙁
banada yara başlangıcı var dedi peki sana ilaç yazdımı tatlımmmmm
galiba öyle canım nerde bu hamişlerrr mavikedim nerdesin kız durumlar nasıl bizi bilgilendirrr
canım ablan kalbini ferah tut bebegin sana tutunur inşalllahhh
merak etme sıra dayağına çektm ben sen kurtuldn hadi bakem
.Biz saat 3 lere kadar konuştğmz için böle sabah ediyoz topikte ..🙂ay bende durum nasıl acep bi kamera olsa da baksam içeri varmı bişey 🙂

Yeni ve güzel bir güne merhabaaaaaaaaa🙂🙂 günaydnnn meleklermmm naslsnz bakalm??ya gece konuşcaz dye saat 3 gbi yattm heee![]()
bizimkiler hala uyuyo olsa gerek.Melodimn eşi saat 4 te gelip çalşcaktı uyuyodur kesin.Burçem le geveze bnm hesap en erken saat 12 de kalkarlar geneli 1,2 yi bulur
![]()
valla eşim nöbetten gelince mecbur uyandm ama bi de bana sorun nasl uyandm
![]()
.Sarhoş gbym sanki nöbetçi olan eşim değilde bnm
![]()
..Valla gece muhabbet baya güzel oluyo kzlarla acaip kafa dağıtıyorz
günaydın kıslar canlarım meleklerim benim...
korktum valla.siteye girmekten çekinecem dayak yiyecem diye 🙁
banada yara başlangıcı var dedi peki sana ilaç yazdımı tatlımmmmm
galiba öyle canım nerde bu hamişlerrr mavikedim nerdesin kız durumlar nasıl bizi bilgilendirrr
canım ablan kalbini ferah tut bebegin sana tutunur inşalllahhh
Kıs bu yazılanlar gece saat 1,2 gibi![]()
merak etme sıra dayağına çektm ben sen kurtuldn hadi bakem
![]()
.Biz saat 3 lere kadar konuştğmz için böle sabah ediyoz topikte ..🙂
evdesiniz tabikide, bizim saat 10 oldumu gözümüz yatağa bakmaya başlıyor 🙂ya bu çoklu alntıyı nasl yapıyonz kızlar yaa hemşomda merak etmişti bende ama bi türlü bulamadık![]()