yok ben zaten hiç birşeye yormuyorum ..gayet ii biliyorum ne belirtileri nelere yorulacağını 🙂) ben alıştım artık ... o yüzden hiç umursamıyorum artık ..benimde geçen ay aşırı derece batmalar olmuştu hatta eğilemiyordum..sanki iğne batırır gibi oldu..hatta ilk kez böyle bişi yaşamıştım..hamile sanmıştım kendimi fakat yanılmıştım..olabilio öle durumlar anlıycan canım...
bende artıkk kendimmii dinlemiyormmmm ve artııkk elimdenn geldiği kadar takmamaya çalişacammmmmmm ne zamnn olursa olurr artıkınn allahıımmm vermediktenn sonra kendimizi yiyip bitirsekte yine olmazzz herşey nasipp kısmett
bencede zatenn kendimi artık dinlemeye kalksam hep bi geçen ayki hayal kırıklıkları aklıma gelir o yüzden artık hiçç düşünmemeye karar verdim melodim ayy bende herşeyin kötüsünü düşürüm biraz evhamlıyım..ama artık takmıyom hiçbişeyii....
Kizlar bisey soracam su altta odada olanlar yaziyo ya
benim nikim siyah orininki pembe sarigelinle Tunaa girmizi
NEDEN? bide su profildeki adlandirma var yeni melek profesyonel melek vbc kim yaziyo?
[video=youtube;EWz610Vq_TA]
yok ben zaten hiç birşeye yormuyorum ..gayet ii biliyorum ne belirtileri nelere yorulacağını 🙂) ben alıştım artık ... o yüzden hiç umursamıyorum artık ..
en doğrusu bu artık...zaten kafaya takınca anca kendimiz üzülüyoruz kendimize zarar yani...ama çok iyi anlıyorum artık....gereksiz şeylerle uğraşmanın bedelii...hep isterimki bebeşim sürpriz gelse onu daha çok istiyorum diye...ben böle yaparsam işin sürprizi kalmazki haksızmıyım🙂kim bilir belkide sürpriz gelirr....🙂 öyle işte arkadaşlar şu ilaç konusunda pek yorum yapamıcam istersen doktoruna sor..yada doktor sitesine yaz yada googleden yaz bakalım belki çıkar..bu tip şeyleri öyle yaparım ben
ben de yaparım öyle şeyleri çok da cevap bazen geç gelebiliyor 🙂)yok ben zaten hiç birşeye yormuyorum ..gayet ii biliyorum ne belirtileri nelere yorulacağını 🙂) ben alıştım artık ... o yüzden hiç umursamıyorum artık ..
en doğrusu bu artık...zaten kafaya takınca anca kendimiz üzülüyoruz kendimize zarar yani...ama çok iyi anlıyorum artık....gereksiz şeylerle uğraşmanın bedelii...hep isterimki bebeşim sürpriz gelse onu daha çok istiyorum diye...ben böle yaparsam işin sürprizi kalmazki haksızmıyım🙂kim bilir belkide sürpriz gelirr....🙂 öyle işte arkadaşlar şu ilaç konusunda pek yorum yapamıcam istersen doktoruna sor..yada doktor sitesine yaz yada googleden yaz bakalım belki çıkar..bu tip şeyleri öyle yaparım ben