Kızlar benim acayip başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bugün, bide ateş basması var ne oluyor banaaaaaaaa 😕
inş bebeğin gelecektr lalem🙂Kızlar benim acayip başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bugün, bide ateş basması var ne oluyor banaaaaaaaa 😕
tatlım hiç öyle bşy duymadım o haftalara yaklaşınca insan heyecan yapıyor inş hayırlısıyla öğrenirsn cinsiyetini🙂kızlar bişi sorcam sizlere bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim bebeğin cinsiyeti 12.haftada yapılan ense kalınlığı testinde ensenin kalınlığından tahmin adilebiliyormu bi arkadaşın öle tahmin etmişte şaşırdım
sağol canımmm şimdi daha iyiyim meleğimi bırakmaya hiç niyetim yok.Tunacım geçmiş olsun canım alıntı yapamadım, korkma canım dinlen dr.unun dediklerinin yapmayı da ihmaml etme tatlım..
inş bebeğin gelecektr lalem🙂
tatlım hiç öyle bşy duymadım o haftalara yaklaşınca insan heyecan yapıyor inş hayırlısıyla öğrenirsn cinsiyetini🙂
sağol canımmm şimdi daha iyiyim meleğimi bırakmaya hiç niyetim yok.
Kızlar benim acayip başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bugün, bide ateş basması var ne oluyor banaaaaaaaa 😕
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

son adet 7 şubat Antalya
son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt. 
son adet 6 mart 
Mardin/Midyat 19
son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce öğrt. Tebrikler🙂
son adet 8 nisan Tebrikler🙂tabbii canım..neicede olsun bebişinizle dahada mutlu olmuşsunuzdur...zaten erken doğum yapanların çoğu pişman..kazalada olsa kiminin aklı almıyo...erken erken geldi diyo...olsun canım ya..aminn...Rabbim cümlemize nasip etsinn...yaaa ne güzel gercekten zamani gelmis ozaman 🙂 ama allah hayirlisini versin cnm yaa
bendede tam tersi oldu 5 sene bekledik evlenmeye 5 sene sonrada evlendik kavustuk (ben almanyadaydim O tr de)
ve hemen evlendikten 9 ay sonra dogum yaptim, esim hala diyor doyamadik dimi diye
ama kizimizlada hersey cok güzeldi... ama bana kalsaydi en azindan 2 sene beklerdim
sağol hemşom ay inşşş yaa aminnn Allah senin kızına da şifa versin.tunam
cnm ya gecmis olsun ....
iyice dinlen 🙂 cok cok öpüldün
allah sifa versin yardimcin olsun insallah ama simdi gelmediyse kesin bi sorun yoktur artik 🙂
canım tabiki cinsiyet önmli değil yeter ki sağlıklı olsunlar, ben ense kalınlığından öyle bşy öğrenileceğini duymamıştım onu demek istedim bir de insan ister istemez o haftalara yaklaşırken heyecanlanıyor ama önmli olan hayırlı evlat olsun.. öpüyorum seni de.tunacım ben merak etmiyorum zaten benim için cinsiyet hiç önemli değil bi arkadaş hamile olduğundan beri erkek diye tutturdu yapma böle bak dedim allahın gücüne gider kız olsa napcan dedim taktı erkek diye şimdide ikili testte ense kalınlığından doktor %51 erkek demişte ondan sordum cnmm allah sağlıklısını versin cinsiyet bence hiç önemli değil...