canim allah nice Yillari beraber mutlu gecirmenizi nasip etsin cnm
tebrik ederim 🙂
tebrik ederim 🙂
kızlar merhabalar. bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl bitti. akşama yemeğe çıkıp hem yıldönümünü hem de bebişimizi kutlıycaz inşallah. Allahım daha nice sağlıklı ve bebişimizle nice yıllar nasip etsin inşallah. çok güzel bi tesadüf yıldönümüne yakın öğrendik çok şükür ne güzel yarabbim. darısı hepinizin başına inşallah canlarım.
lalezar geçmiş olsun canım bi yerine bişey olmadı dimi bu aralar çok dikkat et kendine meleğin gökçe gelmiştir belki annesi aman dikkat.
sarıgelin nasıl gidiyo bakalım hamişlik?
:ruyam: 
nasılsınız?Allahın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun inşallah.Amin.Ben bu gün kafamı dağıtıcam az ütüm var Diyarbakırdaki olaylar canımı fena sıkıyor Ailem orda kardeşlerim dresaneye gidiyolar elim yüreğimde.Allahım onları korusun inşallah.Ve bu olayları çıkaranlarıda islah etsin.Allah devletimizi Milletimizi korusun.İnşallah kardeşlerim güzel puan alırlarda diyardan kurtulurlar artık yaşanacak yer olmaktan çıktı