benimm sevdiğimm isimlerdenn bitanesiiiiii🙂adı gb kendi gb kaderide güsel olur inşallah allahhh yavrularını sana bağişlasinn canımm
allah ragzi olsun canim benimm allahim sanada hayirli evlatlar nasip eyleisn ins
benimm sevdiğimm isimlerdenn bitanesiiiiii🙂adı gb kendi gb kaderide güsel olur inşallah allahhh yavrularını sana bağişlasinn canımm
burcem canim benim senin profildeki resimdeki bebek seninmi cnm cok tatli bi bebismis masallah 🙂)
yok ablamınnnn bebeğii ablamda 9 yıldann sopnra kavuıştuu🙂
masallah cok tatli ama cnm bak sonunda veren allah veriyor canim ordan düsünüpta ümidi yitirmemek lagzim demi ama 🙂
gördüm canim masallah hepside kara kas kara gözler bebklerin hepsii cok tatli oluyor cnm günahsiz melek onlar dahaa allah agbine bagislasin darisi sana insallah cnmbak avatarıma simdi başka bi bebiş koyıcamm oda abiminn bebişiiii🙂
aminnnnnn bebeğinn güselii çirkini yok zatenn kokularıı yeterr ayyyyyyyy🙂gördüm canim masallah hepside kara kas kara gözler bebklerin hepsii cok tatli oluyor cnm günahsiz melek onlar dahaa allah agbine bagislasin darisi sana insallah cnm
aynen öylee cnmm bende profilime koyuyume crinin resmini görde kaldiriyim teyzesii 🙂