ya illa bişey olması gerekmiyor o yüzden canınızı sıkmayın .inş. bişey yoktur..bizde hiçbişey yok ama olmuyor ..demekki zamanı var ..illa olmuyor diye kötü düşünmeyin ..kötü düşünürseniz kötü olur ,ii düşünün ki ii olsun ...ben diyomm eşime bugünn bi sorunn yoksa nedenn olmuyorr kesinn bende bişeylerr varr oda bana kızıyoo bende olmadiğini nerdenn biliyosunn diee bakalımmm allahımmm taşiyamayacağimiz yükler vermesinnn
Yanlız bişi diyimmi acayip karnın şişti, az önce bol gelen bir kotum vardı onu giydim, patlayacak gibi hissettim kendimi içinde öyle bir karnımı sıktı ki..
Merhaba kızlar nasılsınız
Lalem hayırlısı olsun canım henüz erken eğer geç döllenme olursada hemen testte çıkmaz hayırlısı olsun bekliyelim bakalım.
Sinemcim hoş geldin canımm
Melodi epeydir görüşemiyoz ya nasılsın fıstık
ya illa bişey olması gerekmiyor o yüzden canınızı sıkmayın .inş. bişey yoktur..bizde hiçbişey yok ama olmuyor ..demekki zamanı var ..illa olmuyor diye kötü düşünmeyin ..kötü düşünürseniz kötü olur ,ii düşünün ki ii olsun ...
o bazen bende de oluyor lale ...bu ay iğneden sonra adete 1-2 gün kalaya kadar hep kasık ağrım vardı mesela hatta bazen hareket edemiyordum ama hiç yormadım ,zaten de değilmiş ..o yüzden dönemsel olarak ve psikolojik olarak bu etkiler çok normal ..
Günaydın uyuzum, yine karnım sızlıyordu, gelecek dedim.. geçti... hala yok cumaya kadar bekliyim diyorum gelmezse kan testi yaptırayım bari..