merhaba meleklerimmm nasılsınız bakalım ben çok giremiyorum istanbuldayım ya yarın dönüyorum kısmetse bakalım 13.haftama giriyorum artık karnım birazcık büyüdü 🙂 bel ağrılarım oluo ama onun haricinde sabah bulantılarvs. geçti daha rahatım canlarım 4 hafta oldu bebişimi görmedim çook meraktayım cumartesi bi görsem iyi olduğunu içim çook rahatlıcak inşallah iyidir bebişim göbüşümde rahatı keyfi yerindedir 🙂) hepinizi çook öpüyorum güzel haberler duymak dileğiyle diyorummmmm canlarımmmm.....
kızlar slm ben adapazarına kacıyorum bugun gezmeye 1 haftaya kadar yokum belkı gırerım foruma belkı gıremem herkes hakkını helal etsın sızlerı kocaman kocaman opuyorum aeo sızlerde sizlerı cok sevıyorum ınsallah mutlu haberlerle donerım...dua edın lutfen
Napıym ablacm yemek yiyom.)🙂 kociş yok valla nöbette bende takılıyom öle🙂şekerim napıyon kız kociş yok mu gene 🙂
kuzummm erken gel emiiii özletme kendini bitanemmm hadi hayırlı haberlerle dön ALLAHn iznyle kuzum🙂kızlar slm ben adapazarına kacıyorum bugun gezmeye 1 haftaya kadar yokum belkı gırerım foruma belkı gıremem herkes hakkını helal etsın sızlerı kocaman kocaman opuyorum aeo sızlerde sizlerı cok sevıyorum ınsallah mutlu haberlerle donerım...dua edın lutfen
Ay canım maşallah baya bi büyümüssünüz .. Maşallah rabbim nazarlardan saklasın.... benimde bulantılarım 14. haftamdan sonra kaybolmuştu.. ve inan o andan itibaren hamilelik dahada güzelleşiyor.. hele birde göbeğin cıkınca herkes hamiş oldugunu anladıgı zaman bide cicileri alınca ayy değme keyfe ben o anlardan sonra hamiş oldugumun farkına vardım ve sevdim...
Kendine dikkat et umarım en kısa zamanda gorursun bebeğini.. 13. haftaya gelmissin canım 2tarama yaptırdınızmı ?
kimisi 2,500-3,500 milyardan bahsediyo kimisi 1000 milyar diyo banada doktor olmazsa aşılama yapıcaz dedi oyüzden soruyorum arkadaşlar cevaplayan arkadaşlarada teşekkürler...