Uyuzum günaydın 🙂
Bugün dr gidicem çok meraktayım bakalım niye gelmedi bu adet...
Karnım ağrıyor bugün yaaa yoksa geliyor mu ki... kasıklarım falan ağrıyor.. dün çok yoruldum battaniyeler falan yıkadım küvette, tepikleme usulübelkide ondan ağrıyordur..

ha ay bu ay kafam çok karışıkkk🙂bebekyuzlum gebe mısın kız yoksa.aynı gebelık belırtılerı bunlar.bu sayfaya gırmesem haberım olmayacak,askolsun kustum sana
hahahha bu 4 günü bir atlatımmm..ya bilmiyorum canım yaaaaaaaa oy oy kıyamam sannaaaa anemmmmmmmmmmm küsme bana ne yaptımı biliyomuuu demi bu belirtilerrr hamişlikkkhahahha bu 4 günü bir atlatımmm..
hakızlar bana yardım edin ben 23 niisanda düşük yaptım 15 mayısdada adet oldumm benim adet tarihlerim hep 5 gün önce olurr adetim düzenlidir yanii bu ay adetim 10 hazrinda olması gerekkiyor ama bu aralar bende tuhaf birşeyler oluyor sanki adet olucakmışım gibi adet olmadımm adetime 4 gün kaldı ama bende halsizliz idrara çıkma akıntım çoğaldı yani önceki hamişlik belirtilerine benziyor sizce hamilemiyimmm deyin banaaa 🙂 ama sanmıyorum hamiş olcamı ama bu belitiler neeoff karamsarlıkkkkkkkkk öldürcek beni yaaa
günaydın lale ..
ben de merak ediyorum inş. bi sıkıntı yoktur..
kendini bu dönemlerde böyle yormasana ..bebek için biliyorsun dinlenik olmak lazım ...
yıkamaya verseydinya kendin neden uğraştın ..
benim de ayağım suya değse balkon yıksam mesela hemen kasıklarım ağrır çok hassasım ..
o yüzden öyle bişey yıkayamam
ufak kilimleri bile atıyorum makineye yıkanıyor
hiç uğraşamam sen de uğraşma bence ..
hadi hayır haberlerle gelirsin inş.
lalem yok daha olmadımmm inş olmamdaha ay bu ay kafam çok karışıkkk🙂
evet canım hamıle olman buyuk bı ıhtımal gıbı geldı bana da bende hastndn yenı geldım sana solemıcem ama dr un ne dedıgını.oh olsun
ha ama söylemek istersen ben burdayım
haöpüyorum seniiiiiiiiiiii