sen-lin12121212
Hamiş Melek
sarıgelın ordamısın
selam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
selam kızlar bugün çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim amcamın oğlu vefat ettii daha çok gençtii ne olur ona dua edin levent gezgen polis memuru..ölüm ona hiç yakışmadııı............................
cnm mrb.kistten dolayı doğum kontrol hapı vermiş dr.un sanırım bendede kist var dr.uma sordum d.kontrol hapı veriliyomuş diye kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi bir çok problemlere yol açıyomuş ve birçok kişi ölümle sonlanan bile varmış.seni endişelendirmek istemem ama mide bulantılarım oluyor kötü oluyorum deyince sen kaygılandım açıkçası.gittiğin dr devlettemi özeldemi?kimileri baştan savma yapıyolar işlerini benim gittiğim dr özel hastanede ve birçok ödül almış dalında yinede bilemiyorum hangisi doğrudur
benim doktorum çok ii bir doktor araştırarak gittim ...doktorların hepsi doğum kontrol hapı veriyor bu durumda..cnm mrb.kistten dolayı doğum kontrol hapı vermiş dr.un sanırım bendede kist var dr.uma sordum d.kontrol hapı veriliyomuş diye kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi bir çok problemlere yol açıyomuş ve birçok kişi ölümle sonlanan bile varmış.seni endişelendirmek istemem ama mide bulantılarım oluyor kötü oluyorum deyince sen kaygılandım açıkçası.gittiğin dr devlettemi özeldemi?kimileri baştan savma yapıyolar işlerini benim gittiğim dr özel hastanede ve birçok ödül almış dalında yinede bilemiyorum hangisi doğrudur