Canımmm senin adına cok ama cooooook sevindim Rabbim tamamına erdirsin Allahım kısmet ederse benimde kızım olcak .. Çok şanslıyız kız evlatlarımız olcak.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin.... 😉))) Ohh maşallah maşallahh kıpır kıpır olsun ne güzel işteeee beraberr bol bol eğlenirsin.. Benim kızımda maşallahh kıpır kıpırrr oynuyor içimde.. =)))
Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyen tüm meleklerime Rabbim inşallah anneliği tattırır...acısıyla tatlısıyla cok ama coook güzel bir duygu....Rabbbim nazarlardan saklasın Amniyosentez sonucumuzu aldık.. Maşşallahh bebeğim de genetik hiç bir sıkıntı yokmuş.. Maşallahhh maşallah rabbime şükürler olsun kocaman bir ohh çektim..Rabbim kimseye sıkınıtlı gunler yasatmasın .. Allahıma şükürler sıkıntılı günler geride kaldı artıkk rhat rahat bebeğime hazırlık yapabiliriz..Bebeğim 21 hafta 6 günlük olduk....
aminn çitosm amin.sarıgelinn kızına çok sevindimm mavişiminde erkekmişş bakalım tunadan ne gelcekkk🙂rabbimm bütün hamişlerimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn.bizleride en yakın zamanda hamiş haberleriyle sevindirsinn.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyen tüm meleklerime Rabbim inşallah anneliği tattırır...acısıyla tatlısıyla cok ama coook güzel bir duygu....Rabbbim nazarlardan saklasın Amniyosentez sonucumuzu aldık.. Maşşallahh bebeğim de genetik hiç bir sıkıntı yokmuş.. Maşallahhh maşallah rabbime şükürler olsun kocaman bir ohh çektim..Rabbim kimseye sıkınıtlı gunler yasatmasın .. Allahıma şükürler sıkıntılı günler geride kaldı artıkk rhat rahat bebeğime hazırlık yapabiliriz..Bebeğim 21 hafta 6 günlük olduk....

kızlar birde sorum olacak bu zamana kadar adetim 25 günde bir olurdu ve şaşmazdı 2 aydır 28 günde bir olmaya korunmasız 7. ayım niye adet düzenim değişti sizce yumurtlama tarihimdemi değiştimi birde yumurtlama takvimine göre hamile kalan varmı lütfen yardım 🙂)
kızlar bende 16 haziranda oldumda bu siteyi nasıl kullanıyosunuz pek çözemedim🙂))cANIM BEN 16 HAZİRANDA ADET OLDUM BENİ DE EKELRSEN SEVİNİRİM