yesi
Hamiş Melek
gerçekten çok değişik bi konu..bu asit dedikleri şey nasıl farkediliyorDoktorumun dediğine göre vajina çok asitli olunca spermler ölüyormuş ortamı jkarbonatla alkali yapıp haamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
gerçekten çok değişik bi konu..bu asit dedikleri şey nasıl farkediliyorDoktorumun dediğine göre vajina çok asitli olunca spermler ölüyormuş ortamı jkarbonatla alkali yapıp haamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
canım onu bilmiyorum ama her ihtimali deniyoruzgerçekten çok değişik bi konu..bu asit dedikleri şey nasıl farkediliyor
enteresan..çok nadirdir ya bu tip şeyleri uygulanması gerektiğini söyleyen doktorlar...cnm sen ne kadar zamandır deniyorsun bebiş çalışmaları..Bu konuyla ilgili birşeyler buldum :Ovülasyon (yumurtlama) sırasında vajina döllenme için en iyi pH değerine sahiptir. Sperm asitliği sevmez ve vajina o anda çok asidik olmaz. Eğer gebe kalma ile ilgili sorunlar varsa, vajinayı alkalin sabun ile yıkayarak daha az asitli hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz. Gebe kalmak için bir diğer ipucu da, ovülasyon zamanında ilişkiden en az bir saat önce karbonatlı bir duş uygulamaktır. Bu, vajinayı alkalin hale getirir ki bu da sperm için idealdir. Solüsyonu bir yemek kaşığı karbonatı bir fincan ılık su içersinde karıştırarak hazırlayabilir ve ilişkiden en az bir saat önce vajinal duş yapabilirsiniz.
Bakalım hayat bize daha neler öğretecek... !!! Çok ilginç bu konular... Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bi an önce.... Deneyen Arkadaslar olursa lütfen durumlarınıda bildirsinlerde diğer arkadaslarada yardımcı olur belki... Rabbim herseyi gönlünüze göre versin...Bu konuyla ilgili birşeyler buldum :Ovülasyon (yumurtlama) sırasında vajina döllenme için en iyi pH değerine sahiptir. Sperm asitliği sevmez ve vajina o anda çok asidik olmaz. Eğer gebe kalma ile ilgili sorunlar varsa, vajinayı alkalin sabun ile yıkayarak daha az asitli hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz. Gebe kalmak için bir diğer ipucu da, ovülasyon zamanında ilişkiden en az bir saat önce karbonatlı bir duş uygulamaktır. Bu, vajinayı alkalin hale getirir ki bu da sperm için idealdir. Solüsyonu bir yemek kaşığı karbonatı bir fincan ılık su içersinde karıştırarak hazırlayabilir ve ilişkiden en az bir saat önce vajinal duş yapabilirsiniz.