canım bir link vardı ben oraya tıklayıp olmuştum ama hatırlamıyorum ya da yöneticilere msj at onlar yaparlar. ay çok zevkli oluyor hemen yap🙂) Allah herkese nasip etsin.Ya hamis melek nasıl yazılıyor ve nasıl kırmızı oluyorsun ben bilmiyorum 🙂
canım bir link vardı ben oraya tıklayıp olmuştum ama hatırlamıyorum ya da yöneticilere msj at onlar yaparlar. ay çok zevkli oluyor hemen yap🙂) Allah herkese nasip etsin.Ya hamis melek nasıl yazılıyor ve nasıl kırmızı oluyorsun ben bilmiyorum 🙂
canım herkeste illa belirti olacak değil ya, bebeğimizin karnımızda sağlıklı olduğunu bilmek yeter, bulantılar bile bunu hatırlatıyor. Allah hepimizin tamamına erdirsin sen düşünme böyle şeyler..
oo maşallah ne güzel arkadaşın doktorun olmuş🙂 kaç yaşındasın ki canım? hadi bakalım dualarımız hep aynı inş tüm isteyenler biran önce hamiş kalır. Allah yardımcın olsun.
hımm anladım doktorun tanıdık olması senin için bir avantaj, hem baya da marifetliymiş🙂 inş kendiliğinden gelir bebeğin canım Allah büyük..Tunacım 39 yaşındayım doktorum benden dört yaş büyük🙂 Hiç yoktan istediğimi soruyorum nazımı çekiyor zaten yeni haberlerde çıktı manisada 13 düşükten sonra 47 yaşındaki bayanı evlat sahibi yaptı diye .Şimdi İzmir de iki aylığına üniversiteye eğitime gelmiş şans işte benim de onu arayacağım tuttu İzmir deyim istediğin zaman gel dedi bugün gittim Ağustosun ikisinde testlerimi yapacak sonra da tüp bebk için start verecek ama ben bu ay hamile kalayım da bunlara gerek kalmasın inşallah
Lalezar nasıl sevindim anlatamam! İnan kacgundur giremedim eski msjlari okur okumaz yazacakken bir Dr ne demiş diye sonuna kadar okudum ve şirkette internet yasak diye cepten wc de saklı gizli yaptım bunu🙂 Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat versin sana... Bol bol dua et bebeğin tutunsun sana, güzel seyler duşun... Ve birsey hissetmemen normal benim bulantım bile olmuyor... Şükret haline🙂)) çok fazla yorma kendini uzanma vs... Zaten bildigin seyler🙂))) başka hamis haberleri de var hepsine sevindim çok ama sen başkasın benim icin, bugün yüzümü guldurdugun icin teşekkürler tatlım🙂))
canım herkeste illa belirti olacak değil ya, bebeğimizin karnımızda sağlıklı olduğunu bilmek yeter, bulantılar bile bunu hatırlatıyor. Allah hepimizin tamamına erdirsin sen düşünme böyle şeyler..
oo maşallah ne güzel arkadaşın doktorun olmuş🙂 kaç yaşındasın ki canım? hadi bakalım dualarımız hep aynı inş tüm isteyenler biran önce hamiş kalır. Allah yardımcın olsun.
Ya hamis melek nasıl yazılıyor ve nasıl kırmızı oluyorsun ben bilmiyorum 🙂
Ya hamis melek nasıl yazılıyor ve nasıl kırmızı oluyorsun ben bilmiyorum 🙂
Tunacım 39 yaşındayım doktorum benden dört yaş büyük🙂 Hiç yoktan istediğimi soruyorum nazımı çekiyor zaten yeni haberlerde çıktı manisada 13 düşükten sonra 47 yaşındaki bayanı evlat sahibi yaptı diye .Şimdi İzmir de iki aylığına üniversiteye eğitime gelmiş şans işte benim de onu arayacağım tuttu İzmir deyim istediğin zaman gel dedi bugün gittim Ağustosun ikisinde testlerimi yapacak sonra da tüp bebk için start verecek ama ben bu ay hamile kalayım da bunlara gerek kalmasın inşallah