elimde değil ki tatlım ya artık ben de uğraşmıycam bıraktım yumurtlama tarihiymiş yok adet tarihi ramazanda kafamı dinliycem piskolojik olarak insanı çökltiyor her ay aynı heycanla bekleyip sonuca yıkılmak.ramazandan sonrada rahim filmi çektirirm bakalım bi sorunmu var.doğru canım nasipse olur ama ben artık olmuycağına inandım.amin canım inşallahh senin güzel haberini alırız 9 gün sonraay yok bebişe hazrılık değil ,kilomu sabitte tutmaya çalışıyorum nasılsa velet kilo aldıracak![]()
sağlıklı kiloda hamile kalmak en güzeli bence ..şuan 55 kiloyum bu halde hamile kalırsam çok ii olacak
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel beraber yiyelim bi de güzel melemn yaparım ki sorma
ya geveze üzülme bak bana sanırım içinizde şuanda en uzun süredir bekleyen benim ..15 aydır bekliyorum ..ama artık bıraktım yakasını olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım ..nasibimizde varsa zten olacaktır ama yoksa da çabalar nafile ..ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ..
inş canım inş senin dediğin gb olurda süpriz yaparyAAA çok duyguluymuş vallahi çok fena oldum bak şimdi.... bu duyguyu bende çok ii biliyorummm Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyiiii.... tüm isteyenlere gani gani versin inşşşşş....RABBİM anneliği tüm kadınlara taddırsın
canım yapma böle ilk yapanız gereken akıldan atmak inan bu işin sırrı bu bak bekleme meleğini o sana süpriz yapmak istiyo ama izin vermiyosun canım inan gelecek meleğin inşş ve tüm anne olmak isteyenlerree
uyuzum vallahi canım çekti melemen akşam eve gidince yapıyım barii bide bandıra bandıra demişsin normalde şu son 3 haftadır ve hala devam eden feci mide bulantım var günde 3 kez kusuyrum şimdiden 3 serum yedik bile ama inan melemen deyince canım çekti😀
canımsınn benimmmmm inş birgün bizde burda haykırıcaz anne oluyoruz dieeeeesincim sağol canım inşallahh ama ben bayrakları indirmeye başladım yavaş yavaşş üzülmek istemiom artık.haziran canım sağoll tatlım aminn.hurişimm rabbiimm kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin sizlere inşallahh.burçemimm seni teselli etmeye sö bulamıyorumm çünküü aynı durumdayım ne yapalım biz ne kadar istesek boş mevlam ne zaman ol derse olcak ama sanırım şu son yazdığın kelimeyi ben duyamıycam 14 aydır aynı çaba aynı hayal kırıklığı aynı sonuç artıkk sorulmasına bile thammülüm kalmadı.ben bu kadar isterken zaten olmuycak kafamdan atamıyomki olsunn.bişeyi çok istersen onla sınav olurmuşun belkide buda bizim sınavımız.
yapsın eşin ne olacak biraz da onlar yapsın esin ,fırsat bu fırsat naz yap biraz![]()
inş. esin inş. hamiş olurum sağlıkla alırım elime veledi ,tüm hamilelere kolay hamilelikler diliyorum![]()
iyi bari tatile de girmişsiniz, bol bol dinlen artık siz geç girmşsiniz tatile. tamam canım grşmek üzere...
canımsınn benimmmmm inş birgün bizde burda haykırıcaz anne oluyoruz dieeee
aynen canım benim kilomda 55.ama benim hiç kilo takıntım olmamıştır.zaten hep aynı kiloda kalıyorum.bazılarına su bile içse yaroyo derler ya.bende yok.ay yok bebişe hazrılık değil ,kilomu sabitte tutmaya çalışıyorum nasılsa velet kilo aldıracak![]()
sağlıklı kiloda hamile kalmak en güzeli bence ..şuan 55 kiloyum bu halde hamile kalırsam çok ii olacak
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel beraber yiyelim bi de güzel melemn yaparım ki sorma
ya geveze üzülme bak bana sanırım içinizde şuanda en uzun süredir bekleyen benim ..15 aydır bekliyorum ..ama artık bıraktım yakasını olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım ..nasibimizde varsa zten olacaktır ama yoksa da çabalar nafile ..ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ..
ovülasyondan olur aslında ama.yazdıklarına göre böyle bişey yok.benim de son 9 günüm ..ya ateşim yüksek çıkıyor normale göre bende ..normalde 35 in üzerine çıkmaz hiç ..4-5 gündür ölçüyorum ..36,36,5 bugün de 36,7 idi ..neden olabilir acaba
aminn canım ya inşalah bizlefde tadarız o duygularıherkeslere merhaba kızlar hamile olmak isteyen birsürü anne adayımız var inşallah en kısa zamanda Allah hayırlı evlatlar nasip eder sizlere Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.