ne kusuru canım ya basımın üstünde yerin var zatendur ben bir trannsa geçimmm ımmmmçok yakında hamiş olcan gülüm inşallahhhh sular geldi dimi ama yoksa olmaz bu iş
saol bitanemmm ya gerçekten öle benim annem babamda bilse bukadar üzüldüğümü inan bırakmaz beni alırlar hemen aminnnnnnnnnnnnn canım benim onlarında işine öle geliyo napalım başa gelen çekilir sizinde başinızı ağrıttım dertlerimle kusura bakmayın yaa
güle güle tatlımmmmmmben çıkıyorum canlarım eşim geldi öptüm hepinizi
bacm yakndır inşallah vuslat tam tarih veremeyeceğimkızlar ya içinizdenn ne geçiyor sizce bu ay olacakmııı söleyin söleyin söleyinnnnnnn
![]()
şaka bi yana uzak gelmiyo bana senn mutluluğnbacm öle de işte gel de bunu anlat.Rahatladm valla anlattm anlattm da🙂 sen naslsn bakalm nasl gidiyo hamişlk ne kadrlık oldnz?? kendini yormuyosn dimi geçen ki fırçamdan snra??amaaan shekerm benim kıyamam ben sana sende hiç bi kusur yok bitanem o kaynatanın dengesizliği o ne karışıyomuş canım senin ne giydiğine eşin bişey demedkten sonra sen sıkma o tatlı canını ahmet burağımızı düşün annesi üzme onuda
bizde seni öptk bitanemmmm MEVLAMA emanet olun ağlama emiiiiiiiiben çıkıyorum canlarım eşim geldi öptüm hepinizi
olacak tatlım olcak rabbim elbet bizlerede tatdıracakkızlar ya içinizdenn ne geçiyor sizce bu ay olacakmııı söleyin söleyin söleyinnnnnnn
![]()