inş guzel allahım ısteyen herkeze versinmunimed nolur üzülme böyle olması gerekiyomuş vardır bundada bi hayır yıpratma kendini canım benim emin ol bak çok güzel çocukların olacak inş.
canım benim yaa çok zor biliyorum ama rabbim ne verirse hayırlısını versin boş gebelikse durdurma aldır bence belki bundan sonraki gelecek bebeğin daha hayırlı olacak hem bunun arkasından çabuk tutar lütfen üzülme rabbim sabır versin sanaarkadaşlar canım cok sıkkın doktora gıttım hıc gelısme yokmus bos gebelıkmıs hemen alalımdedıler ıstemedık ozelde hastaneye gıttım yıne aynısını soyledıler yarın alalım dedıler ne yapıcam bılmıyorum hem korkuyorum hem uzuluyorum
inş dedıgın gıbı olur tşkcanım benim yaa çok zor biliyorum ama rabbim ne verirse hayırlısını versin boş gebelikse durdurma aldır bence belki bundan sonraki gelecek bebeğin daha hayırlı olacak hem bunun arkasından çabuk tutar lütfen üzülme rabbim sabır versin sana
bende olmuyor demek kı bende bundan 2 ay once kımyasal gebelık gecırmıstımmunimed böyle olaylardan sonra ikinci gebelik çok daha kolay oluyo ve daha iyi tutunuyomuş ablam kimyasal gebelik geçirmişti 1 ay sonra hamile kadı şimdi tosuncuk oğlumuz var maşallah.