Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar bu arada ben yarın tatile gidiyorum.Rötarlıda olsa eylülde ayağımızı denize sokucaz.Doktor birşey olmaz dedi seyahatle ilgili.İnşallah sıkıntısız bir tatil yaşarız.1 hafta sonra görüşürüz teyzeleri.Öpüyoruz sizi.
 
TUNACIM evetttttt benim iki doğumumda normal olduğu için hemoroit oluştu eee birazda çekingenlik olunca doktorada gitmedim büyük oğlumda biraz küçük oğlumda hepten gitti 20 senedir ben kendim ettim belki ilaçla geçicekti ama ben ameliyatlık olana kadar dayandım şimdi bu oğlumuda doğurayımda ondan sonra ameliyat diyor doktor hayırlısı :) biraz daha çekicez :) canım bende sizleri özlüyorum yazamasamda okuyorum yazılanları okullar açılsın ozaman daha rahat olucam :) doğuma ve sonrasındada beraberiz inşallah burası benim ikinci ailem gibi oldu duramıyorum zaten :) sizleri çok seviyorum :)
 
geliyobebiş daha yaptırmadık randevumuz haftaya salı kısmetse. zaten 24.haftadan sonra yapılıyo diye biliyorum. bu gittiğimizde doktor söyler herhalde. senin nasıl gidiyo hamişlik canım?
best zaman çok çabuk geçiyo. bi bakarsın o fasulyecik kocaman bi tospağa olmuş. onlar annelerinin canları, hayatları, herşeyleri zaten küçük büyük hiç farketmez.
 
hoşgeldiniz hamişler, melekleri ve en yakın zamanda inşallah hamiş olucak melekler.
lalezar daha iyi olduğuna sevindim canım. biz de iyiyiz çok şükür.
best meleğini görmüşsün gözün aydın canım.
mavişim hamişlik nasıl gidiyo bebişkon ve sen nasılsınız?
Mavikedim sağol biz iyiyiz oğluşumda tepinip duruyor işte genelde sakin bir bebek ama bazen tutuyor yaramazlığı böyle :) eeeeeeeeee peki ya siz zaten aramızda pek fazla bişey yok seninkide başlamıştır tepmelere dimiiiii :) takip ettiğime göre bir sorunda yok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın :)
 
geliyobebiş daha yaptırmadık randevumuz haftaya salı kısmetse. zaten 24.haftadan sonra yapılıyo diye biliyorum. bu gittiğimizde doktor söyler herhalde. senin nasıl gidiyo hamişlik canım?
best zaman çok çabuk geçiyo. bi bakarsın o fasulyecik kocaman bi tospağa olmuş. onlar annelerinin canları, hayatları, herşeyleri zaten küçük büyük hiç farketmez.anladım canım benim hamişlikte çok şükür güzel gidiyo ama benim göbüş daha pek büyümedi senin büyüdü mü senin bebek şimdi tam olarak kaç haftalık oldu
birde alışveriş yaptın mı
 
anladım canım benim hamişlikte çok şükür güzel gidiyo ama benim göbüş daha pek büyümedi senin büyüdü mü senin bebek şimdi tam olarak kaç haftalık oldu birde alışveriş yaptın mı
 
mrb arkadaslar yenı uye oldum yazıların bır kısmını okudum ben uc yıllık evlıyım 2 yıl once hamıle kaldım ılac kullandıgım ıcın aldırmak zorunda kaldım sımdı cocugum olsun dıye dua edıyorum ama yumurtalıklar zayıfmıs yumurtlama olmuyor dedı doktor.hatta menapoz dıyor fsh cok yuksek duphaston kullandım adetım gelmedı hamılede degılım sımdı dhea ılac kullanıyorum 3 ay kullanmamı soyledı 1 ay bıttı 2 ayım kaldı hayırlısı ınş.ama 3 aydır adet gormuyorum gobegımde sıstı acaba dedım hamıle olabılırmıyım bugun test yaptırdım degılım allah tan umıt kesılmez allahım ol derse olur
 
mrb kızlar dünnn gidipp testlerimi yaptirdim ama doktoruma gösteremedimm kaldı pazartesine doktoru aradımmm pazaretsi göstersem bişey olurmu diye dedii eğer tedavi reglinin ilk 5 günü içinde yapilacak bi tedaviysee diğer aya kalır artııkkk bakalımm iştrendfe izin alamadım sabah göstermekk içinn sonuçta işe yeni başladımm hemen bana izin verin diyemezdiimm sık sık giremiyomm ev işleriylee geldiğimde ilgileniyommm yada uyuyommm daha bu tempoya alişamadımm öpüyorumm sizi :)
 
Geri
Üst