defne defne
Hamiş Melek
Yok sevdecim şimdilik düşünmüyorum test yapmayı.beklicem. Inş. Hazirancım busefer oluurrrrrrrrrrrrr🙂
sevdem üzülme bebem hayırlısıemral niden öyle oldu ne ka heveslenmiştik ben nedicemi bilmiyom ama herşeyin hayırlısı arkadaşım inş. hayırlısıyla kavuşursunuz meleklerinize
allah sana
bana
ve tüm isteyenlere
vaersin en kısa zamanda inşallah
canım neiin var böyle... sakın canım bişeyi dert etmemeye üzülmemeye çalış bebeğin var etkilenmesin annesi😀 canım benim sorunun her neise allah seni aydınlığa çıkarsın tez vakitte...RABBİM sen çok büyüksün,nolur bana dayanma gücü ver afiyet ver...Sabır istemiyorum ALLAHIM afiyet istiyorum senden nolursun.Göremediklerimizi göster bize.Huzurunu eksik etme nolur ALLAHIM gücümn kalmamasndan,isyan etmekten korkuyorum karnımdaki sabi hatırına yardımını diliyorum senden...
Allah yardımcın olsun canım...ben en sıkıntılı zamanımda diyorumki seyecalüllahi bade üsrin yüsra..Allah her güçlüğün arkasından kolaylıklar verir..bunu hep tekrarla.her karanlıktan sonra aydınlık vardır biliyorsun.enn kısa zamanda aydınlığa çıkacağına eminim..Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun.bebeğinede sağsalim afiyetle kavuş inşallahhRABBİM sen çok büyüksün,nolur bana dayanma gücü ver afiyet ver...Sabır istemiyorum ALLAHIM afiyet istiyorum senden nolursun.Göremediklerimizi göster bize.Huzurunu eksik etme nolur ALLAHIM gücümn kalmamasndan,isyan etmekten korkuyorum karnımdaki sabi hatırına yardımını diliyorum senden...