inşallah hamilesindir güzelim düzenli regl olan biri için 1 hafta uzun bisüre.hadi test yapta bize iyi haberler ver🙂kızlar merablar 1.5 senedir cocuk istiyorduz. bu ay adetim bugünle beraber tam bir haftadır gecikti normalde düzenlidir saati saatinedir hatta az önce test aldım ama yapmaya korkuyorum kan testide yaptırdım sonucu yarın alıcam off naasıl yapıcm testi korkuyorum ya yoksa diye..🙁((
inşallah bugünde gelmez canım benim🙂bugün bitti beklenen kırmızı gelmedi bakalım yarın ne olacak🙂
kalp atışlarını duydunuz denek negüzel. birsorun yoktur inş. canım meraklanma sen🙂sadece kalp atışlarını gösterdi bi sorun olmadığını söyledi .. şu an evimde değilim gidersem doktora gidicem biraz bekliyorum büyüsün de görim diye🙂 iyi gidiyor bi sorun yoktur umarım? senin bebiş nasıl gidiyor?
allahım hayırlara vesile etsin fıstık güzel rüya senin bebek değil bebekler geldi galiba🙂arkadaşlar bu gece rüyamda 3 tane erkek bebek gördüm 2si normal 1i biri parmak kadardı ama canlıydı, rüya tabirlerine baktım müjdeyle yorumlanır diyo🙂 Tabi güven olmaz ama umutlandım işte🙂 parmak kadar olanada aklım takılmadı değil🙁 bugün ikinci günüm bakalım ne olcak allahım dileğimi verir inşallah..
inşallah normaldir canım bir sorun yoktur konuyla ilgili hiçte fikrim yokki..gecen ayın 18de kurtaj olmustum bu ayın altısından berıı artarak gıden kahverengı akıntım var 2defada peçetede kan gordum ama bırturlu sokmuyor ne yapacagımıda sasırdım normal mı acaba
babanız iyi yapmış bak annesi rahatlamıştır biraz🙂 keseyi gördüyseniz arkası gelir artık🙂günaydın teyzeleri biz meleğimi gördk yine babmızın ısrarı üzerine vee kesemiz göründü ama daha çok küçük tahlillerimizi yaptırmaya gidicez birazdan dr a öptkhepinizi çok mutluyummm çooookkkk
böle de unutkanlaştm işte ALLAH ALLAH.Nese aklma gelir heralde yazarm🙂🙂anacm hemencecik unutulur mu böle yaaa
sığamıyo hele bak sen sıpa'ya🙂🙂 kızlar benm 5. ay'ım doluyo 4 kilo aldm sizde durumlar nasl?? konu açıcam gerçi orayada yazarsnz ama burayada yazn🙂